Пролетният хороскоп на Алена: Щастието и любовта надделяват над мрака

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Щастието ще се усмихне на тези, които работят усърдно и се стремят да гледат с усмивка към утрешния ден. Всичко ще е наред, когато първо повярваме, че ще бъде така! Прочетете сами за вашата зодия и разберете какво ви очаква, като разбира се, е нужно и вашето активон участие в процесите, свързани с живота ви.

Месечен хороскоп за март Овен

Представителите на зодия Овен, през март 2021 г. биха могли да разчитат на комбинациите, които планетите създават. Слънцето, няма да ви остави и ще ви даде най-подходящата стратегия, докато Сатурн, ще ви предостави постоянство и непоколебимост.

В работата през март, няма да има нищо друго освен проблеми, поне така, ще ви изглежда. Разбира се, ще има и напредък, но с необходимото ниво на мотивация, тогава вашите постижения в тази сфера, може да станат наистина фантастични. При никакви обстоятелства не трябва да се ограничавате. Разбира се, трябва да сте внимателни, но не в смисъл, да си слагате определени граници, а по-скоро да не губите напразно ресурси. Няма смисъл да поставяте акцент върху персонала, сега не е време за разрастване на бизнеса. Наблегнете на качеството, а не на количеството. Не бъдете слаби във взаимодействието с конкурентите си, но и не се самозалъгвайте или в противен случай сами ще си бъдете виновни, взимайки желаното за действително. През този месец, особено към средата му, вашите възможности ще нараснат значително и тук става дума, преди всичко за интензивност на знанията ви. Това е важно да се разбере, от тези, които работят за себе си. За тези, които не разполагат със собствен бизнес, шанса, ще бъде свързан с обстоятелствата до известна степен, но риска да направите грешка, ще бъде по-малък. Марс, ще напомни за себе си, към края на месеца. Не се поддавайте на провокации, не заемайте пари, колкото и да ви е трудно, тъй като това ще доведе до още по-големи финансови загуби.

На "романтичния фронт", през март, ще бъдете зарадвани с нови "любовни" постижения. Ситуацията не се отнася само до тези, "не обременени" със семейни връзки. В действителност и тези, които вече имат "половинка" от дълго време, ще имат доста възможности за разширяване на списъка на своите "романтични победи". Дали това е необходимо, е изцяло друг въпрос. За много хора, морала и честта, не представляват нещо важно, в действителност, много дори не вярват на подобни понятия! Как ще действате, ще зависи изцяло от вас. Звездите предсказват успех и постижения, хармонични отношения, както и създаване на добра атмосфера в семейството. Ако тайните излязат на яве, това няма да е скоро и това е факт.  Те просто може да ви провокират и новото познанство, може лесно да се превърне в "капан". Само внимание, няма да е достатъчно тук - само солидната морално / етична основа, ще ви позволи да излезете победител.

Месечен хороскоп за март Телец

За представителите на зодия Телец, март 2021г., ще бъде месец на нови постижения и изненадващи, непредвидени ситуации. В този етап от живота, ще трябва да се доверявате повече на интуицията си, тъй като информацията с която ще разполагате, ще е минимална.

Ако говорим за сферата на работата в по-големи подробности, през първия месец на пролетта, ще искате да действате ясно и по най-неочакван начини. Така да се каже, ще действате целенасочено, без двусмислици, но от друга страна, вашите инсинуации може да изглеждат наистина ... оригинални. Не позволявайте това да ви притеснява! Ако искате да започнете свой собствен бизнес, но хората около вас ви говорят:"Трудно е, има много конкуренция ..." не слушайте никого - просто го направете. Настройте вашия проект в съответствие с реалностите на света около вас, адаптирайте се, но не се престаравайте. Това е добра тактика, която ще ви осигури доста бърз старт. Първият пролетен месец е добър за такива "каскади", както и за всички нови начала. В определени моменти, ще бъде логично да се доверявате на инстинктите си, а не на рационални аргументи, но разбира се, трябва да правите това внимателно. Юпитер може да попречи на изпълнението на вашите планове. Колегите или бизнес партньорите, може да не ви разберат, но не се разочаровайте твърде много от това. Опитайте се, да им обясните всичко, стъпка по стъпка. Не се поддавайте на провокацията на обстоятелствата, ако загубите самообладание, ще означава, че губите инициативността си.

Що се отнася до сферата на личните взаимоотношения, едно нещо може да се каже: през март, ще получите това, което искате, но с определени условия. Тези, които имат собствени семейства, ще се окажат в най-благоприятна позиция - в рамките на дома, няма да имат никакви съществени конфликти. Критични ситуации могат да бъдат идентифицирани „отвън“, от роднини, с които вие слабо общувате. Въпреки това, ще е достатъчно, да помислите и да изберете най-лесният вариант за решаване на конфликта. Тези, които не са семейни, ще трябва да направят избор, може би повече от един. Обстоятелствата е малко вероятно да ви принудят да избирате между две връзки, трудността по-вероятно, ще е свързана с определяне на най-оптималния план за действие. Доверете се на чувствата си, нека емоциите ви да ви водят и няма да сбъркате.Също не забравяйте да пазите известна безопасност, не поемайте рискове в името на инстинктите си, в противен случай може да си причините значителни вреди.

 Месечен хороскоп за март Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, през март 2021г., ще имат достатъчно късмет, защото основният им небесен благодетел, ще е Сатурн, който ще е в силна положителна позиция. За съжаление, като знак на елемента въздух, няма да сте в състояние да получите допълнителна подкрепа, но наличните предимства, ще ви бъдат напълно достатъчни.

Що се отнася до работата, през март, ще може да приложите на практика това, за което сте предназначени, но това ще изисква от вас значителни усилия. В началото на месеца, е логично да се вгледате внимателно във възможности си, но и да съхраните ресурсите си, до времето когато ще са ви нужни. Започвайте нещо ново постепенно и внимателно, без резки движения, в противен случай ще се дестабилизирате. Към средата на месеца, активността в обкръжаващата ви среда, ще расте и вие ще трябва да следвате примера и. По този начин, към края на месеца, ще пожънете успех, особено тези, които работят за себе си. Нивото на отговорностите ви ще расте, но с това и доходите ви ще се увеличат, най-малкото потенциалните ви доходи. Въпреки това, с цел да реализирате всичко, ще трябва да действате в съответствие с променящите се обстоятелства. В тази връзка адаптивността и "голямата уста" ще ви бъдат от полза. Тези, които имат собствен бизнес, ще се справят успешно с конкурентите си, но през втората половина на месеца, ще бъде необходимо да увеличите бдителността си. Ако не планирате разширение, опасността ще бъде минимална, но това е добро време за развитие, така че би било по-добре да не стоите на едно място. Не позволявайте на чувствата си да вземат надмощие и не започвайте проекти, за които не сте имали време, добре да проучите. Ако времето ви е ограничено, си вземете почивка и първо помислете, но не правете рисковани опити. По този начин резултатът, ще бъде най-благоприятен за вас.

През март в сферата на чувствата и емоциите, ви очаква един доста непостоянен период. Динамичният период, няма да се отклонява от основните тенденции, но от началото на месеца до края му, ситуациите около вас, може да се променят радикално. През първите дни на месеца, може да бъдете изключително търсени от противоположния пол, след това "страстта" ще умре внезапно, но към края на месеца, всичко ще се върне към първоначалните си позиции. Може също нещата да се развият наобратно, но това няма да има особено значение. Не се опитвайте да направите впечатление на хората около вас, особено на тези, които не познавате (по-точно, тези, от които не знаете какво може да очаквате!). На този етап показността, ще убие всяка връзка в начален стадий, докато искреността, ще ви помогне да преодолеете негативните препятствия, поставени ви от Луната. Всичко не е задължително да се случва в резултат на рационален анализ, но и не си губете разума, в противен случай рискувате да изпаднете в неудобно положение.

Месечен хороскоп за март Рак

През март 2021 г., представителите на зодия Рак ще могат напълно да разчитат извънредните събития, да се развиват в положителна посока.

Още в самото начало на март, доста бързо, ще определите посоките, които ще са приоритетни за вас. Не губете време, действайте в съответствие с приетата тактика и взимайте решения тук и сега. Вашите широкообхватни стратегически планове, също трябва да вземете под внимание, но само косвено, защото обстоятелства ще бъдат доста динамични (в смисъл, неустойчиви). Във всеки случай, изборът е ваш, но трябва да разберете, че отговорността, може да е по голяма от вашите възможности. Вие няма да имате толкова много ресурси сега, но с тях ще бъдете в състояние да постигнете резултати, които значително надхвърлят всичките ви предишни постижения. Това ще ви научи много, най-вече как да разпределяте натоварването компетентно. Разбира се, това до голяма степен се отнася за тези, които работят за себе си. За тези, които не разполагат със собствен бизнес, всичко ще се развива без съществени отклонения от добре утъпканите пътища. Просто бъдете внимателни: възможни са конфликти с преките ви шефове, а - за тези, които работят за себе си - с бизнес партньори. Марс ще ви провокира, да правите необмислени стъпки. Не крийте нищо от съюзниците си, в противен случай ще претърпите пълно поражение.

На "романтичният фронт" ситуациите през март, ще се развиват по-определено, но и изненадващо. Много е вероятно, в началото на месеца, да получите важна новина, а към средата, да направите някои съдбоносни решения. Нито в първият, нито във вторият случай ще ви бъде необходимо, да разрешавате някакви спорове, но в края на месец март, семейния ви кръг може да бъде обект на определен риск. Бъдете открити и не позволявайте на емоциите да ви смажат. Новите контакти, е малко вероятно да доведат до нещо съществено, но старите приятели, ще се разкрият в неочаквана светлина (от положително естество, може да се каже). Марс ще се опита да ви провокира, срещу някой във вашата среда. Не влизайте в конфликти без реална причина, въздържайте се, дори и да сте на сто процента прави. Решавайте проблемите дипломатично, в противен случай рискувате да загубите контакт с някой близо до вас.

Месечен хороскоп за март Лъв

За представителите на зодия Лъв, март 2021 г. ще бъде положителен период, ориентиран към комплексно развитие във всички сфери на живота. Слънцето и Плутон, ще работят в тясно сътрудничество, за да ви осигурят по-благоприятно стечение на обстоятелствата. Важно е да се отбележи, че вашето внимание ще бъде разпределено равномерно, между сферата на работата и тази на личните въпроси.

В сферата на работата, през март, може да разчитате на значителен финансов растеж. Някои от вас, ще бъдат в състояние да преминат на нова позиция, а за тези, които не работят за себе си, това ще означава, на първо място, по-висока и по-престижна длъжност. Ако сте готови да разширите своята сфера на отговорност, ако искате да работите и съответно да печелите повече, още в началото на месеца, ще разберете ясно кой обстоятелства работят за вас. Към средата на месеца, света около вас може да бъде доста дестабилизиран, но това няма да повлияе на работата ви, дори и в най-малка степен. Важното е, да не се отказвате при първия знак за опасност. Тези, които имат собствен бизнес, ще могат да се върнат назад във всеки един момент, за да оценят възможностите си. Няма нищо странно в това, събирането на сила, е важен момент по пътя към победата. Тези, които не работят за себе си, както вече бе споменато, може да преминат на нова позиция и е възможно, това повишение, да бъде доста неочаквано за вас лично. Възможно е на предишен етап, да не е имало ясни индикации за това, но поради тази причина ситуацията ще бъде два пъти по-приятна. Не позволявайте да се разконцентрирате, така ще загубите чувството си за посока. Дори и при пълен успех, пазете бдителност, в противен случай може да станете жертва на злополука.

В романтичната сфера, март, ще бъде също толкова положителен, но тук за разлика от сферата на работата, трябва да вложите много повече време, специално за комуникация. През първата половина на месеца, е вероятно, да се появят цяла поредица от ситуации, който ще имат почти съдбоносно значение за тези, които са близо до вас. За вас те няма да се окажат толкова важни, но вие ще разберете веднага какво се има предвид. Активирайте дипломатичните си способности, докажете себе си, ако е необходимо, бъдете човек, това, ще искат да виждат във вас за известно време, дори ако това е малко против реалното състояние на нещата. По този начин може бързо да туширате, всеки потенциален негативизъм и да осигурите на семейството си, мир и спокойствие за дълго време. За необвързаните шансът, да срещнат "втората си половинка" не е голям, но това не означава, че нямате шанс за кратка, но ярка романтична връзка. Само не забравяйте, че Уран може изведнъж да ви попречи. Слушайте сърцето си, а не инстинктите. Не поемайте рискове, ако това не е необходимо или нямате належащи причини, тъй като на този етап, риска няма да ви донесе нищо добро, а ще доведе само до негативни последици.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg