март

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Овен

Не предприемайте нови инициативи и не вземайте важни решения, в която и да е сфера на живота си. Отново ще имате енергия да свършите много работа, но се насочете към рутинни дейности и избягвайте рисковани ходове.

Внимавайте да не си причинявате травми, да не попадате в кризисни ситуации и да не се претоварвате.

Телец

Идва подходящ момент да обърнете внимание на дома си и на хората в него. Бъдете предпазливи и внимателни в партньорските отношения, в които участвате. През целия период, особено към края му, има риск да попаднете в непредвидени ситуации. Планетната конфигурация създава у вас нервност и тревога.

Близнаци

Напрегнатата планетна конфигурация може да ви създаде вътрешно безпокойство и повишена нервност. Това ще се отрази и на здравословното ви състояние. Направете всичко необходимо да се отпуснете и да направите спокойствието свой приоритет.

Рак

Бъдете внимателни и се стремете да се владеете максимално – това е от ключово значение, за да преминете по-леко през периода. Към сряда внимавайте да не възникнат конфликти с партньора ви. Опитайте се да постигнете баланс и да се справите със стреса.

Лъв

Очаква ви динамика в професионален план. Много добре обмисляйте, преди да действате и контролирайте поведението си. Избягвайте конфликтите и спонтанните думи и действия.

Дева

Напрегнатата небесна конфигурация през дадения период може да се отрази твърде неблагоприятно по отношение на контактите ви. Обезопасявайте се максимално, като се предпазвате от възможни травми.

Везни

През идните дни напрежението ще бъде най-вече в партньорските ви взаимоотношения. Бъдете внимателни и се владейте – възможно е да реагирате драматично, а това може да ви се отрази негативно.

Скорпион

Добре ще бъде да сте особено внимателни, тъй като в напрегнатата астрологична конфигурация през тази седмица участват и двете планети, управляващи вашата зодия. Възможни са сътресения в професионален план.

Стрелец

През дадения период, особено към края му, е възможно да се породи напрежение, свързано с околните ви хора. Вашата планета управител Юпитер е в нехармонична връзка с актуалната астрологична конфигурация. Възможни са кризисни ситуации.

Козирог

Най-внимателни бъдете по отношение на кратки или по-далечни пътувания. Нервното ви напрежение е високо. Няма да бъдете обаче засегнати сериозно от възникналите извънредни ситуации.

Водолей

Може да се чувствате нервни през дадения период, особено от сряда нататък, тъй като разположението на планетите създава такива предпоставки. Най-внимателни бъдете по отношение на своето физически и емоционално здраве, като е потребно да се грижите добре за себе си.

Риби

От всички зодиакални знаци имате най-малко сериозни рискове през този период. И все пак внимавайте в здравословен и във финансов план – в тези сфери не бива да се поддавате на импулски и да предприемате рисковани действия. Стремете се да владеете емоциите си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg