Топастролог: средата на март ухае на щастие и любов

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През март сте завладени от промени, част от които са очаквани и мечтани, но други са изненадващи и се стоварват като лавина върху вас. Вашата задача е да се възползвате от полезните, вместо да се оплаквате, че не сте ги искали, защото скоро може да не се повтори този Съдбовен дар.

 Овен
Отново ще се проявявате като несговорчиви заради желанието ви да направите анализ на част от живота си, а околните ви пречат. Осъзнали сте неочаквано, заради разкази на ваши близки и роднини и вследствие на намерени случайно стари документи, че има тайни в живота на вашите предци, които или блокират пътя ви, или може да се окажат трамплин към нови висоти. Разкрийте ги без страх, защото не засягат пряко вас и няма да сте отговорни за случилото се преди десетилетия или столетие, но ще имате възможност да вникнете в дълбините на живота на вашите родители и да осъзнаете защо са ви дали това възпитание, което на моменти противоречи на вашата Съдбовна мисия. Обогатете се с нови знания и поднесете прогресивните си идеи на колегите и на обществото. Ако се занимавате с политика, периодът е подходящ да внесете нови проекти за закони. Ще бъдете чути. В личния живот ще търсите духовната близост, но не бива да налагате правила на поведение и своето мнение в дома си, за да не се окажете изолирани и нежелани. Съдбата ви поставя задачата да се съобразявате през целия месец с изискванията на хората, сред които живеете. Във ваша полза е да не омаловажавате тяхното съществуване само защото си мислите, че това е най-лесният начин да изтъкнете своето.


 Телец
През март сте сдържани и се стараете да не показвате чувствата си пред околните. Убедени сте, че ако го сторите, ще ви наранят. Ето защо не е изключено да се окажете, от една страна, изпълнени с желание да живеете в хармония с половинката си, а от друга - тя да се държи хладно с вас, защото си мисли, че не й отговаряте със същите чувства както в началото на връзката или брака ви. Ще се радвате на личната си свобода, но и ще има на кого да разчитате. Засилени са материалните ви стремежи. Месецът позволява да печелите с лекота. Забравете желанието си да сте щедри и не позволявайте да ви изнудват за пари. Внимавайте какви хора допускате до себе си и плановете си, за да не ви провалят неочаквано и болезнено и да не се налага дълго да лекувате болката и страданията от изживените разочарования. Направете всичко по силите си, за да избегнете начинанията и обвързването с нови партньори. Можете да приемете допълнителна работа, но само ако ви носи приходи. Стабилността във всичко, което правите, трябва да е водеща през целия месец. Несемейните може да се решат на брак по сметка.

 Близнаци
През март емоцията е водеща в дните ви, затова е във ваша полза да спрете и да се огледате въпреки властващия индивидуализъм и нежелание да вървите в наложената ви пътека. Преценете дали сте стъпили на тази обществена позиция, към която се стремите, а също така дали не е прекалено голям залък за вашата уста. Ще спечелите, ако откажете поканите за гостувания и купони, щом вредят на работата ви или на отношенията с близките ви. Задължително е обогатяването с нови знания, особено ако се стремите към ново професионално поприще. Начинанията са забранени. Завършете започнатото и изостаналото от предходните два месеца. Не обичате да се подчинявате на никого, а още по-малко да бъдете нечие подобие. Бликате от нови идеи и бързате да ги превърнете в реалност. За вас няма невъзможни неща, нито препятствия, които да не успеете да преодолеете, но не и през този месец. Меркурий е на ваша страна, ако се отдадете на рутинния си делник.

 Рак
През март сте променливи, неспокойни, спонтанни в действията си. Лесно може да прегреете от претоварване, защото без много мислене се хвърляте с целия си ентусиазъм във всичко, с което се захващате. Раздавате се докрай, без да прецените докъде е безопасната граница. Променливи сте и в идеите си. Обичате да сте в непрекъснато движение, което води до разпилявате. Внимавайте! Въпреки вашата мнителност месецът ви прави лековерни. Спестете си проблеми заради предоверяване. Ще ви се отрази добре на авторитета, ако се вслушвате в полезните съвети, които ви дават не само колегите, а и близките ви. Може би не всичко е безполезно. Прекомерният ви стремеж и желание да се чувствате независими може да ви изиграе лоша шега. Марс ви зарежда със сили и желание за работа и ще ви помогне, ако сте прозорливи, да спечелите нови приятели, но и ще отвори очите ви за тези, които са непочтени към вас. Не бива да се поддавате заради желанието да поставите ново начало на увещания за инвестиции в чужди проекти, защото скоро ще осъзнаете, че проявата на доверчивост заради ласкателства е във ваша вреда, а вие мразите да губите пари.

 Лъв
През целия март сте потиснати, защото сте отворени за проблемите на хората и се чувствате отговорни за тях, но без възможност да сторите каквото и да било, а този факт ви наранява. Не бива да правите непоискано добро. Може да постигнете с такт и търпение, които не е лесно да си наложите, компромис в обтегнатите отношения и да създадете нови партньорства, но е добре да внимавате с думите си, за да не нараните някого без да искате и да го превърнете във ваш кармичен враг. Обикновено ви е трудно да проявявате деликатност, защото изричате това, което мислите. Длъжни сте да се съобразявате с мнението на околните, да не потискате правото им на избор, да не прекалявате с критиката, която може да ги отблъсне от вас, а в същото време да ви обвърже с познанства, които целят единствено да извлекат някаква полза от вас. Няма да ви липсват приходи, които не бива да прахосвате безогледно или да задоволявате нечии капризи със скъпи обеди, вечери, пътувания, подаръци. Здравето ви е стабилно, ако живеете в хармония със себе си и със света.

 Дева
През март ви очакват делови и лични запознанства. В емоционалният ви месец без колебание ще се решите да се разделите с хората, които са ви предавали през изминалите години. На вашето работно място също ще предприемете промени, а ако сте началници, ще уволните нелоялните си служители. На моменти трудно ще преценявате дали правите печелившата крачка, но не бива да допускате колебание, защото смелостта и уверените ви действия са много важни за успехите ви. Съветът ми е да се вслушате във вашата интуиция. Бъдете и малко мнителни в познанствата си, не се хвалете и не споделяйте плановете си, за да си спестите неприятности. Когато осъзнаете, че сте били използвани, ще се втурнете да мъстите, но няма да постигнете нищо освен разболяващо ви нервно напрежение.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg