Седмичният хороскоп до 21 март: откривате светът на любовта

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ако решиш в този период да не правиш нищо и да оставиш всичко както си е, то ще остане именно така. Сега си освободен от влиянието на съдбата и други външни фактори, и си свободен сам за себе си да избираш своя път.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Започва интересна, но изпълнена с главоболия седмица. Желателно е да не проявяваш бурно изпълващите те чувства, тъй като това може да не се хареса на някои твои познати. Постарай се да не провокираш излишни сплетни за собствената си особа – прояви дисциплинираност и съсредоточеност.

В събота ще почувстваш прилив на енергия, но внимавай и не надценявай силите си. Имай предвид, че освен твоите принципи, партньорът ти също има определени възгледи за живота и с тях е нужно да се съобразиш. Ориентирай се добре в чувствата си, тъй като съдбата може да те накара да избираш и тогава опирайки се на тях, ще ти се наложи да вземеш сериозно решение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Съмнението е стъпка към мъдростта, но е на две стъпки от действието. На преден план сега излиза твоето лично благополучие, твоята душа. Специални събития няма да се случат, но тези седем дни са дадени, за да преобърнеш вътрешния си свят, да си спомниш миналото, да се обновиш и промениш бъдещето си.

Нуждаеш се от нови преживявания, а за емоционалното ти състояние е полезно да гледаш филми на ужасите или да преминеш психологически тестове. Трябва да изследваш себе си: да си спомниш събития от детството, миналото, да изследваш причинно-следствени връзки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тези седем дни са благоприятни за всякакви взаимодействия с други хора. Лесно ще водиш преговори, ще създаваш нужните връзки. Средата на седмицата е особено благоприятна за романтични срещи. Опитай се в същото време да не се претоварваш с различни проблеми, отдели време за почивка или без да бързаш сложи делата си в ред.

През втората половина на седмицата може да започнеш да измисляш собствени пречки и допълнителни задачи. Не си заслужава да се фокусираш върху малки и незначителни събития.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица трябва да бъде комбинация от духовно и земно: да правиш пари и да вярваш в Бога, да хапваш вкусно и да споделяш излишъка с нуждаещите се, да си състрадателен и да се бориш за истината. Ако клониш само към земното - пари, кариера, дом и семейство – звездите няма да ти позволят да живееш в мир, ще носят неприятности и провали. Разбирането, че парите са "слуги на Бога", колкото и странно да звучи, ще ти даде добри доходи тази седмица (дори и в чуждестранна валута).

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Бъди спокоен и уравновесен, опитай се да бъдеш хармонична личност. Въпреки, че си в период на противоречия между собствения си имидж и твоята същност, между това, което искаш да представиш и това кой си в действителност. Сега в живота ти може да възникнат трудности и проблеми, ще отхвърляш неща, които не са ти по силите.

Преди да извършиш някакво действие е желателно внимателно да прецениш всички "за" и "против"; за да избегнеш случаите, от които после ще се срамуваш. Обърни внимание на собственото си здраве – възможно е рязко изостряне на хронични заболявания или наранявания на краката. Събитията, случващи се сега в живота ти, ще те подикват към решителни действия, но по-добре е да отложиш всичко за почивните дни или за следващата седмица.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg