Големият седмичен хороскоп на всяка зодия за 15 – 21 март 2021

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дали любов, пари или проблеми, ето какво ще донесе съдбата на всяка зодия през следващата седмица:

Зодия Овен
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Имате приятни преживявания с любим човек. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Зодия Телец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Близнаци

Новина от далече може да Ви зарадва. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Не прекалявайте с храната. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Не губете чувство за реалност.

Зодия Рак

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Зодия Лъв

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Зодия Дева

Според седмичния хороскоп за 15-21 март 2021 в главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен план ще бъдете добре. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg