Топастролог: очаква ви седмица изпълнен с живот, магнетизъм и чар

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ще имаш много енергия, която трудно ще приложиш ползотворно. Възможно е да възникнат толкова много идеи и стремежи, че изборът на нещо конкретно да бъде затруднен, поради риска да разпиляваш енергията си напразно.

ОВЕН 21.03 – 20.04

В този период не ти се иска нищо да правиш, дори най-трудолюбивите представители на знака може да изпитват внезапни промени във вътрешното си състояние. Най-благоприятно за теб сега е да се отдадеш на отдих. Може да си вземеш кратък отпуск и да се заемеш с здравето си. Може също така да прекараш свободното си време в къщи, като се заемеш с тези неща, за които все не ти остава време, например да подредиш килера или тавана. Сега ти е необходим повече чист въздух, особено в началото на седмицата, проветрявай често помещенията, ако нямаш възможност да прекарваш част от времето си навън.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бъди внимателен в личен план и в любовта. Твоят зодиакален знак сега лесно може да изпадне е в състояние на "жертва": Ако гониш егоистични цели, например кариера – ще намериш не свобода, а робство; ако не се научиш да жертваш своите интереси заради приятелите, те може да се превърнат в твои тайни врагове, особено когато постигнеш желаното или ако това са твои колеги. Така че внимавай: гони целите си, обсъждай ги, но не мачкай хората по пътя си!


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ще имаш много енергия, която трудно ще приложиш ползотворно. Възможно е да възникнат толкова много идеи и стремежи, че изборът на нещо конкретно да бъде затруднен, поради риска да разпиляваш енергията си напразно. Така че събери мислите си и не разпилявай силите си за дреболии, тогава ще си в състояние да действаш по-съгласувано и ефективно. Във всеки случай, в края на седмицата може да се почувстваш изтощен и емоционално опустошен. Последните дни на седмицата е по-добре да прекараш в уединение.


РАК 22.06 – 23.07

Седмицата ще бъде пълна с романтични стремежи, но това те да са в една посока ще ти бъде много трудно. Налице са желания, страсти и любов, но често те няма да намират конкретен израз, така че трудно ще разбереш точно какво искаш и в кого именно си влюбен. Възможен е и обратния вариант, когато ще получаваш внимание от няколко човека наведнъж, с което също няма лесно да се справиш. Запази спокойствие, сдържаност, потърси вътрешна сила, за да преминеш през този период невредим.


ЛЪВ 24.07 – 23.08
Родените под знака на Лъва живеят и дишат с изкуството. Аплодисменти сега са ти необходими като въздуха - така че защо да криеш желанието си да бъдеш очарователен? Дори ако си избрал за себе си, професия не привличаща общественото внимание, ти пак можеш да реализираш способността си да привличаш вниманието към себе си. Сега си толкова весел и романтичен, изпълнен с живот, че излъчваш магнетизъм и чар.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Много силно потапяне в светските дела, няма да забелязваш нищо друго около себе си, освен неща свързани с работа, бизнес, пари и имущество. Така че тази седмица се откажи от задушевни разговори и философски занимания – използвай времето си за подобряване на материалното си благосъстояние, решаването на работни въпроси или за ремонт вкъщи, т.е. съвсем земни дела, защото тук ще бъдеш успешен.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg