Седмичен хороскоп до 28 март: мечтайте и правете планове за бъдещето

Март
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Ето и какво очаква всяка от 12-те зодии в следващите 7 дни.

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Ако през изминалата седмица са се случили неочаквани промени или сте реагирали по-бурно на обстоятелствата, сега ще бъдете по-спокойни и ще успеете да анализирате обективно случилото се. Дори да сте изгубили нещо или да сте се разделили с някого, не съжалявайте – сега е моментът да разчитате на присъщата си способност да посрещате предизвикателствата и да гледате само напред, към други възможности. През тази седмица ще спечелите, ако заложите на новото и различното. Пробвайте нещо, което никога не сте правили. Ако се случи така, очакват ви интересни срещи и вълнуващи преживявания. Към средата на седмицата бъдете внимателни в разговорите с по-висшестоящи или с представители на институции.

Телец

През тази седмица по-добре ще е да се концентрирате върху текущите задачи – особено върху онези, чието изпълнение отлагате от известно време. Периодът е по-подходящ да доведете докрай онова, което сте започнали, отколкото да започвате нещо ново. Разбира се, това не пречи да си правите планове, но за по-сигурно изчакайте още малко, преди да се задействате – скоро условията ще станат по-благоприятни. Периодът е чудесен да направите пролетно почистване, да се отървете от стари вещи, а тези от вас, които смятате, че имате нужда и от пречистване на тялото, може спокойно да приложите някакъв разтоварващ режим.

Близнаци

През тази седмица ще сте по-проницателни от обикновено и ще успеете да навлезете надълбоко в проблеми, които досега може би сте оценявали повърхностно. Ако пожелаете да се разровите малко повече, ще съумеете да достигнете до скритите причини за определено поведение – вашето собствено или на друг човек. Много често ние забравяме, че нещата не са каквито изглеждат, ала през тази седмица сами ще се убедите в това. Може да разберете например, че човек, когото сте смятали за приятел, всъщност е искал да се възползва от вас; или обратното – че някой, който ви е засегнал, всъщност е искал да ви помогне, казвайки истината.

Рак

През тази седмица може да се натъкнете на подводни камъни във взаимоотношенията си – и в личните, и в служебните. Някои от вас ще реагирате по-бурно и емоционално, други ще се скриете в черупката си, за да ближете раните си и да размишлявате. Макар да ви се струва, че партньорът, шефът или който и да било друг човек е виновен за трудностите, може би ще успеете да извлечете по-голяма полза от ситуацията, ако се запитате как се е стигнало дотук и какво бихте могли да направите, за да промените нещата. Периодът ще е по-труден за онези от вас, които винаги поставяте себе си на последно място, все гледате да угодите на другите и в крайна сметка забравяте кои сте.

Лъв

Тази седмица като цяло ще бъде благоприятна за повечето представители на знака. В понеделник и вторник ще имате достатъчно енергия, за да се заемете с личните и служебните си ангажименти – и е вероятно да не се налага да влагате кой знае какви усилия. Ще имате и нужното самочувствие, и достатъчно вяра в себе си и в подкрепата на съдбата – това не е никак малко, защото именно тази вяра ще се превърне в основен фактор за успехите ви през следващите дни. Обръщайте внимание на идеите, които ви осеняват – нищо чудно да ви хрумне нещо интересно или да откриете как да направите живота си смислен или по-интересен.

Дева

Тази седмица вероятно ще ви предложи нова доза интересни разкрития и прозрения, свързани с взаимоотношенията ви – любовни, семейни или професионални. Макар че може да чуете неща, които да ви изненадат, разкритията и признанията ще ви помогнат да видите реалността каквато е. Възможно е да обмисляте някои важни решения и да планирате реорганизация в определена област. Казано накратко, ако през изминалите седмици много неща са се объркали или не сте били сигурни какво точно се случва, сега всичко лека-полека ще започне да си идва на мястото.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg