Какво я очаква всяка зодия през 2023-ра година?

Март

Нека видим какво я очаква всяка зодия през годината.

Овен

Идеята за „следване“, както се прилага към човешкия опит, означава, че през тази година е най-добре да следвате правилата, за да бъдете щастливи, здрави и в безопасност. Не бива да се бърка със сляпа вяра или някакъв вид безсмислено следване, по-скоро е главно да обърнете внимание на това да останете в курса, вместо да се бунтувате и да плащате последствията. Ако не сте разумни в избора си на здраве, ще платите цената. Ако слушате тялото си, ще пожънете плодовете на здравето и всичко, което то ще ви позволи. Тази година ще бъде много добра за вас, ако не прекалявате и колкото и да ви е трудно да си починете, да се отпуснете и да отстъпите - ще трябва да вложите това в натоварения си график. Да следваш в това отношение означава да следваш сърцето си, да се грижиш за себе си и да "следваш" законите на природата, което по същество означава да оцелееш доколкото можеш - не изкушавай съдбата, въпреки че смяташ, че това е ритник. Вселената работи с вас, но от вас зависи и да ръководите.

Телец

Тук имаме идеята да строим от нулата. В известен смисъл това символизира възможността, която можете да си дадете, като се възползвате от доброто си здраве и способност да растете, като започнете нещо ново, нещо креативно. Дава ви се шанс да започнете отначало - и да го прекарате през цялата година. Вътре във вас е запалена искра, сега от вас зависи да компенсирате това запалване. Вашият опит през годината зависи от вас; това, което слагате в казана, е това, което ще ядете. Същото важи и за вашите усилия; ако положите усилия, ще изпитате резултатите. Това е годината, в която се утвърждавате като човек, за когото се виждате ... времето за подготовка вече е приключило и вие сте готови да „станете“. Всички области от живота ви трябва да бъдат синхронизирани сега. Добро здраве фенове пламъците на вашия успех. Лошите навици са тези, които сега могат да бъдат оставени на мира. Време е да станете човекът, за когото се познавате. Няма повече мързел, този е на теб.

Близнаци

Ще станете свидетели на това как мислите ви стават реалност тази година и затова ще бъдете предупредени да поддържате тези мисли продуктивни и креативни. Това е година на изкуството и изказа. Имате избор дали ще надграждате знанията, които вече сте натрупали, или ще се оставите да се върнете в навиците от миналото. Вие също сте човек, който може да влияе и да влияе на другите, което означава, че трябва да поемете отговорност за даването на добър пример. Бъдете добри към себе си и към другите и ще се плъзнете през тази година като шеф.

Рак

„Постоянството продължава.“ Какво означава това? Във вашия случай това означава, че трябва да се придържате към пътя си тази година и да останете верни на себе си, независимо от всичко. Може да откриете, че през годината започвате да ставате мързеливи, може би дори по-малко внимателни към хората около вас. Има една същност на скуката, с която се научавате да се справяте - и сте си позволили да изпаднете в леност и лично изхвърляне. Това, което ще ви се случи, е, че ще научите дългия урок да се върнете като играч в личната си игра на живот. Тази година ще се борите със собственото си лошо отношение - и със сигурност е нещо, което ще ви трябва, за да спечелите, тъй като самосъжалението и апатията няма да ви донесат това, което искате. Време е да се вдигнете и да се върнете в играта. Вие сте тук, за да живеете, така че се съберете и изживейте живота си.

Лъв

Скромността създава успех. Тази година ще ви донесе урока по удържане заради ученето. Има много неща, които искате да постигнете и рядко имате търпение или характер, за да изчакате вашия ред. По-голямата част от живота си сте живели, получавайки това, което искате, но тази година ще се обърне малко на главата му. Може би никога не сте се замисляли, че все още можете да получите това, което искате, без да убивате това. Скромността ви инструктира да се доверите на себе си; той изрично ви моли да обмислите нещата, преди да действате, и да разберете, че все още можете да бъдете победител, без да сваляте цялата империя. Тази година ще бъдете помолени да направите крачка назад - вашето търпение ще бъде изпитано и вие ще преминете, защото сте силно интелигентни и още повече - адаптивни. Адаптивността е едно от нещата, които ще научите тази година. Завъртете се с него, за разлика от принуждаването му да бъде.

Дева

Тази хексаграма е друг от изключително страхотните начини да се озовете през 2023 година. Имате нужда от нещо силно и обнадеждаващо, за което да се придържате и тази година ще осъзнаете, че тази обнадеждаваща сила идва отвътре във вас. Отдавна сте искали нещо ново и осъзнавате, че животът ви - както на всички - е ограничен. Ние не живеем вечно, а на вас ви писна да се самосъжалявате. Искате да живеете и така тази година ще се окажете ангажирани в много нови и интересни проекти. Ще разберете, че знанието поражда повече знания и с всяко ново нещо, което научите, ще откриете, че за вас се отваря умствена врата, водеща до още по-интересни проекти и начинания. Тази година ще научите значението на даване и вземане ... което също предполага упорита работа и справедливо заплащане, за да го подкрепите. Във финансово отношение това е добра година за вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот