Внимание: последното зимно пълнолуние днес сбъдва мечтите на тези 4 зодии

Март

Съдбовно Пълнолуние в Дева: как ще приключи зимата за всяка зодия

Овен 

Овенът трябва да се фокусира върху сферата на любовта. Това е най-важният период за тези, които са в ранните етапи на връзката си. Овенът ще може да направи правилното впечатление на човека, с когото иска да свърже живота си. Любовта ще бъде навсякъде около Овните!

Телец

Астролозите съветват Телците да се съсредоточат върху домакинските задължения. За да бъде пролетта успешна, трябва да се отървете от старите неща и да подредите мислите и вещите си.


Близнаци 

Преди пролетта астролозите съветват Близнаците да се извинят за свои минали грешки и да простят на онези, които са сгрешили преди тях. Трябва да започнете пролетта само с позитивни мисли в душата си.


Рак 

Пълнолунието ще даде възможност на Раците да изразят открито мнението си по въпроси, които отдавна ги тормозят. Няма нищо лошо в това гласът ви да бъде чут. Раците не трябва да се притесняват - ще бъдете правилно разбрани.


Лъв 

За да започнете пролетта по най-добрия начин, Лъвовете трябва да бъдат спокойни и да си почиват повече. Важно е да действате в обичайния си ритъм, да не се отклонявате от стандартното ежедневие, да не вземате спонтанни решения.


Дева 

Най-важното за Девите е да не надценяват възможностите си. Астролозите препоръчват на всички хора от този знак да довеждат нещата до края и да не започват нищо ново, докато дойде пролетта. В противен случай началото на март може да бъде много забързано и натоварено за Девите.


Везни 

Трябва да поставите семейството и любовта на първо място, като се отървете от егоизма си. Сега е моментът да мислите повече за най-близките си и техните нужди. Това ще ви накара да се почувствате страхотно!


Скорпион 

Краят на зимата може да е труден за Скорпиона, но с правилните грижи той може да се справи с всичко. Ако имате допълнителни пари, по-добре ги спестите. Астролозите съветват да не давате обещания на никого, защото има голяма вероятност те да не бъдат изпълнени навреме.


Стрелец 

Стрелците трябва да бъдат себе си в последните дни на февруари. Пълнолунието ще запали пожар в тях и ще им даде куража да направят нещо, което отдавна са отлагали. Време е да спрете да се ограничавате!


Козирог 

Козирозите ги очакват големи приключения! Зимата бе по-тежка за тази зодия, но пролетта обещава да бъде далеч по-лек период. Ще ви се отрази добре да смените обстановката, да прекарвате повече време сред природата. Това ще ви се освежи!


Водолей 

Не бива да се съдите прекалено строго, особено по време на това Пълнолуние. Сега е по-скоро време за медитация, размисли, за вглеждане навътре към себе си. Емоциите на Водолеите ще бушуват, но това ще ви помогне да си изясните много неща.


Риби

- Рибите трябва да завършат зимата на положителна вълна - без спорове и конфликти. Така ще се почувстват един вид пречистени и ще могат да започнат новия сезона с по-позитивни мисли. Пролетта ще им донесе много късмет!

На следващата седмица вижте и любовният си хороскоп за настоящата седмица:

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот