Седмичен хороскоп на Алена до 4 април: Близнаци-повишаване на доходите! Рак-щастливо време! Предизвикателства за Лъв!

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичен хороскоп до 4 април:

Овен

През тази седмица реномето ви постепенно ще придобива нови висоти. Ще бъдете търсени за съвети и споделяне на опит от много хора. Не се правете на недостъпни, но и не и не споделяйте ценно „ноу-хау“. Все пак информацията, която имате е плод на вашите усилия. Подскажете малко, а после – другите да се оправят както могат. В личен план не бъдете прекалено претенциозни. Помнете, че вие сте избрали човека до себе си и се опитайте да не го демонизирате. Седмицата е подходяща за възраждането на връзката ви с културата. Може да помислите и за стъпки, насочени към обогатяването на знанията ви и разширяването на светогледа ви. 

Телец

През тази седмица ще сте изпълнени с идеи, но което е по-важно и с енергия, която ще ви позволи да започнете реализацията им. Не споделяйте до край хрумванията си, рискувате да бъдете „ограбени“ интелектуално. В личния живот от вас ще се иска признание и действия, които да покажат на партньора ви, че сте готови на някои компромиси. Възможно е да не се стигне до реализирането им, но е добре да покажете готовност. Онези от вас, които са родители, е хубаво да отделят повече внимание на детето си. Сега е период, в който може да изградите здрава връзка, изпълнена с доверие.

Близнаци

През тази седмица на преден план ще излязат финансовите аспекти. Ще имате възможност да повишите доходите си. Ако ви предложат допълнителна работа помислете дали сте в състояние на отделите време и сили за нея и дали това няма да отнеме от личното ви време. Все пак това ще е добра възможност да се справите с някои затруднения или да осъществите своето мечтано пътуване. Обсъдете вариантите с половинката ви. С негова помощ ще можете да подредите нещата така че да успеете с всичко. В здравословно отношение, ако е появи кашлица – не я пренебрегвайте и отидете на преглед при лекар.

Рак

Успешна и слънчева в личен план седмица, очаква представители на знака Рак. Началото на периода може да ви посрещне с някои препятствия, но те ще са само, за да запалят чувството за приключение у вас. Доверявайте се на интуицията си и спазвайте рамките и границите на съвестта си. Така няма да се подлъжете да вземете грешно решение. Уважението към вас и другите трябва да бъде на преден план. В семейството ви настъпва периода на разбирателство. Сега ще вземете някои от най-важните решения във връзката ви и ще преминете на едно много по-високо ниво на отношения, изпълнени с доверие и взаимност.

Лъв

Предизвикателството през тази седмица ще бъде това да изберете най-правилното решение. Вариантите ще са няколко и всичките ще имат своите неоспорими ползи. Не се вглеждайте само в печалбата като търсен резултат. Изграждането и запазването на важни отношения с ценни хора, също трябва да бъде сред приоритетите ви. Действията ви ще покажат на останалите истинското ви лице и способности. Бъдете и естествени обаче и покажете, че имате човещина и сърце. Периодът е изключително подходящ за воденето на преговори (сряда) и сключването на сделки (четвъртък.)

Дева

Новата седмица ще ви предостави много интересни предложения. Професионалните ви умения са впечатлили не малко хора и е възможно да бъдете поканени да участвате в доста престижен проект. Проявете готовност, но не прекалявайте с критиката или забележките, а направете опит да ги представите по един по-щадящ, за другата страна, начин. В личния живот ви очаква откриването на нови хоризонти. Бъдете отворени за странностите на партньора ви. Все пак вие също притежавате не малко от тях. С повече желание и толерантност може да изградите една прекрасна и здрава връзка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg