Любовен хороскоп на Алена: обгръща ви вълна от романтични чувства и нежност

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очаква невиждана вълна от романтични чувства и нежност. Дали това е от пролетта, или е от настроението ви...

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вниманието, което ви отделят представителите на противоположния пол е дори повече от нормалното. Постарайте се да запазите спокойствие и здрав разум! Въпреки че, ако наистина жадувате за горещи приключения с нови приятели, пътят ви е открит за всякакви начинания. Тези дни неоснователната ревност на любимия човек започва да избледнява, така че най-сетне можете да въздъхнете с облекчение. И не се тревожете, ако той ви поставя нереални изисквания. До уикенда ситуацията се променя към много по-добро!

ТЕЛЕЦ
 През настоящата седмица отношения  с любимия човек укрепват с всеки изминал ден, постарайте се да не пропуснете това прекрасно усещане за хармония и разбирателство. Прекарайте повече време заедно и се насладете един на друг, както на първата среща. Тези дни са изпълнени с чудеса и ярки запомнящи се приключения. Новата сериозна връзка не ще ви кара да чакате дълго, ако правилно прецените своите сили и партньора срещу себе си. Всъщност, всичко зависи единствено от самите вас!

БЛИЗНАЦИ
 Едва ли настоящата седмица е от най-успешните за любовта ви. Тези дни вие определено сте прекалено раздразнителни и избухливи, и само ако промените своето настроение, можете да избегнете нежеланите недоразумения. Дали искате това или не, решението е само ваше. Все още сте сами? Не се съмнявайте, съвсем скоро ще ви забележат! Вашето щастливо време наближава! Малко скромност, малко търпение и целия свят ще е в ръцете ви!

РАК
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица е богата на събития и нови запознанства. И не се учудвайте, ако в едно от тях намерите за себе си неочаквано спокойствие и комфорт. Този човек може да обогати живота ви с вълна от емоции и чувства! Позволете му! С партньора преживявате труден период? Не се отчайвайте, съвсем скоро всичко се променя и то към много по-добро. Разбира се, това не е лесно, но в една връзка едва ли нещо може да се нарече лесно. Повярвайте в себе си и в чувствата на любимия човек, и до уикенда, всички недоразумения ще бъдат минало!

ЛЪВ
 През настоящата седмица на много от вашите желания е съдено да се сбъднат. Любовта ви с любимия човек се развива и пред очите ви всичко, което очаквате се превръща в реалност. Не пропускайте шанса за важни решения и промени. Предстоящата романтична среща, ето кое тревожи душата ви. Вие сте влюбени! Обърнете внимание на своята външност, тъй като тя определено играе важна роля в началото на нова връзка. Положителна или отрицателна – всичко зависи от това, на какви жертви сте способни!

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви очаква невиждана вълна от романтични чувства и нежност. Дали това е от пролетта, или е от настроението ви, но тези дни вие се чувствате съвсем близо един до друг, а това разбира се, носи и много приятни емоции. Все още търсите своята сродна душа? Смело се впуснете в нова връзка с човека, пленил ума и сърцето ви. Сега можете да си позволите подобна слабост, без някакви опасения!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg