Седмичен хороскоп до 23 април: Овен-застой в любовта! Дева-отърсете се от илюзиите! Тежка седмица за...

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Седмицата е добър период за поправянето на грешки, някои от които все още са незабелязани от останалите. Така че не се помайвайте и запретнете ръкави.

Овен

Тази седмица не пропускайте да използвате късмета си. Дават ви се много шансове, предимно в професионален план, така че не се помайвайте, а ги хващайте и действайте. Липсата на инициатива сега, от ваша страна, може да ви струва скъпо в бъдеще, а времето няма да може да бъде върнато назад. В личен план ще има момент на застой, въпреки, че може да бъдете желани от много страни. Звездите съветват да не се втурвате през глава в приключения. Сега за вас е най-добре да си дадете един период на покой в любовните отношения, за да натрупате достатъчно яснота, относно желанията си. На спокойна и подредена глава най-добре се мисли. Ако имате деца може да се появи известно напрежение в общуването ви с тях. Ще необходимо да проявите максимално търпение и разбирателство. 

Телец

През тази седмица всичко, което правите ще бъде наблюдавано с особено внимание. Действията ви ще имат своя отзвук, затова се опитайте да балансирате във всяка една сфера от живота. Крайните стъпки и решения не са желателни. Ако от вас се изисква категоричен отговор по даден въпрос направете всичко възможно, за да отложите даването му възможно най-далече във времето. Или поне да не е през тази седмица. От друга страна партньорът ви ще прояви повече разбиране от обикновено, така че напрежение между вас двамата няма да има. Почивните дни може да си подарите пътуване до някое тихо и красиво местенце сред природата.

Близнаци

Трудните въпроси за решаване, които са останали от последните дни или седмици сега ще се разрешат от раз. Много е важно да действате според моралните норми. Всяко изключение ще бъде „санкционирано“ рано или късно, дори ако сега ви се струва, че никой няма да разбере нищо. В личен план предстои да бъдат обсъдени сериозни въпроси от съжителството, които ще променят близкото ви бъдеще. Дайте си добре сметка с кое бихте могли да направите компромис и с кое – не. Отстъпки, обаче ще трябва да има и от двете страни, това включва и вас. В края на периода може да се случи събитие, което да промени финансовото ви състояние към добро. Това обаче ще изисква сериозни усилия и участие от ваша страна.

Рак

Тази седмица ще имате задачи, като за две напред. За да се справите с всичко си направете подробен план, включително и за времето за хранене. Не си позволявайте да се отпускате, помолете ваши близки или приятели да ви помогнат в домашните задължения, за да имате повече време за служебните си задължения. В средата на седмицата си дайте малка почивка от 1-2 часа, в която да посетите басейн или масаж, за повишаване на тонуса. Когато излизате взимайте със себе си плодове, за да може да помогнете на организма си в моментите, когато няма да имате време да излезете за обяд. През почивните дни намерете време за посещение на културно събитие, което да отпусне сетивата ви. Продължителната разходка също ще ви помогне да се успокоите и да възстановите силите си.

Лъв

През тази седмица няма да имате сериозни препятствия пред себе си, но ще бъдете ангажирани в решаването на проблемите на близки хора. Едва ли ще забравите да бъдете обективни, но помнете, че всеки е отговорен за собствения си живот. Може да помогнете временно, но не и да направлявате другите, дори ако те настояват. Денят, в който трябва да обърнете повече внимание на служебните си задължения е сряда. Тогава може да изникнат непредвидени обстоятелства по време на преговори. Четвъртък е добър ден за сключването на сделки и уреждането на спорове. В петък бъдете по-толерантни особено към непознати хора. През почивните дни не оставайте сами и поне през единия ден поканете гости у дома.

Дева

Тази седмица трябва да се отърсите от илюзиите си и да се придържате към реалистичните подходи в живота. Ако сте уморени от очаквания смело се втурвайте в нови начинания. Това се отнася и за връзките, но не означава да се срещате с различни хора всеки ден. Не че има нещо кой знае колко лошо в това, но в един момент може да бъдат предявени прекалени претенции към вниманието ви, с които ще ви е трудно да се справите. Ако решите да давате обещания помислете добре дали и кога ще бъдете способни да ги изпълните. В здравословно отношение може да подарите на организма си един по-лек и здравословен начин на хранене. Изобилието на пресни зеленчуци сега ви го позволява. Добавете и повече музика и друго изкуство в ежедневието си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg