Любовен хороскоп до 30 април: отворете сърцето си за любовта

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

През тази седмица е нужно да проявите силата на характера ви и да забравите за чувствителността ви. Звездите ви съветват да действате импулсивно, без да мислите.

ОВЕН

Луната  ви кара да вземете всичко в свои ръце, за да действате. Вероятно има неизяснени отношения или нерешени проблеми, затова трябва да се справите с тях преди да предприемете каквото и да е. Предстои ви сериозен разговор в края на седмицата. Докажете, че може да се разчита на вас.

ТЕЛЕЦ 

Направете всичко възможно да останете настрана от конфликти и крайни емоции. Поради влиянието на Луната сега не е удачно да се опитвате да сте в центъра на вниманието. Отделете си време за почивка и не се пренатоварвайте с много социални контакти и срещи.

БЛИЗНАЦИ

Ако излезете с приятели ще подобрите социалния си живот. Под влияние на Луната ще се чувствате добре и в центъра на събитията, което ще е хем вълнуващо, хем рисковано, защото лесно може да бъдете въвлечени в чужди конфликти. Опитайте се да страните от конфликтни ситуации, а просто да се забавлявате.

РАК 

Вероятно мислите, че сте единствения човек, който мисли рационално и като зрял човек. Луната ще ви накара да  почувствате, че не можете да контролирате хората около вас. Ако искате да се забавлявате, оставете другите да правят каквото желаят, докато то не ви пречи.

ЛЪВ 

Ако желаете да направите личния си живот по-интересен, опитайте да откриете нов кръг от приятели или нови местенца. Под влияние на Луната ще се чувствате неспокойни и ще търсите приключения. Разширете хоризонтите си като комуникирате с хора от различни страни и посетите различни мероприятия.

ДЕВА 

Очакват ви много изненади. Дори внимателно да сте планирали всичко, вероятността да срещнете непредсказуеми хора е прекалено голяма. Възможни са конфликти, но бъдете гъвкави и отворени към нов светоглед.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg