Седмичен хороскоп до 30 април: Лъв-разногласия в любовта! Везни-препятствия! Скорпион-емоциите ви завличат...

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Не бива да пропускате възможностите, които седмицата ще ви предостави. За тези седем дни ще може да направите повече, отколкото сте имали шанса през последните месеци.

Овен

Новата седмица няма да ви остави да скучаете. Дните ви ще бъдат изпълнени с общуване, преговори, пътувания, срещи – служебни и лични. Успехът ви ще зависи от това доколко добре ще планирате дейностите си, за това в понеделник сутринта това трябва да е първата ви задача. Помислете и как и къде ще прекарате почивните дни, тъй като ще имате нужда от по-сериозна почивка. Във вторник и сряда ще имате задълбочени контакти с ваши роднини. Разговорите може да променят ситуацията, в която се намирате към добро. В последните дни на седмицата бъдете внимателни с нова информация, която постъпва към вас. Може да бъдете подведени и въз основа на грешно впечатление да постъпите не така както би трябвало. 

Телец

През тази седмица задачите ви няма да са малко. Единственият начин да се справите с всичко е да съчетаете умерена страст в желанията и абсолютна дипломатичност. Бъдете по-умерени в приказките си, особено през първите дни на периода. Може да имате блестящи идеи, но те трябва да изчакат своето време. Ако ги споделите предварително може да загубят от енергията си. В сряда ще преживеете странна ситуация в дома. Не бързайте да правите изводи и да взимате решения. През цялата седмица предпазливостта и далновидността ще са най-добрите ви помощници. Не бързайте да се отчайвате ако нещата не се развиват според очакванията ви. Много скоро ситуацията коренно ще се промени и ще бъдете в изключително изгодна позиция.

Близнаци

Не бива да пропускате възможностите, които седмицата ще ви предостави. За тези седем дни ще може да направите повече, отколкото сте имали шанса през последните месеци. Това безспорно ще ви изтощи, но усилията ще си заслужават. Успешни дни за преговори са понеделник и сряда. Вторник и четвъртък са дни за действие. В петък останете наблюдатели и поправете дребни пропуски и грешки. Опитайте се да действате незабелязано. Събота и неделя привидно си почивайте, но бъдете нащрек. Макар и почивни тези дни може да ви дадат много информация за развитието на нещата. Ще имате възможност за включване.

Рак

Тази седмица ще ви даде шанса да излезете от капана, в който се намирате през последните седмици. Проблемът, че положението е започнало да ви харесва или поне сте свикнали с него и нямате сили за промени. Последните обаче са жизненонеобходими, така че не се отказвайте да действате в своя полза. Вашата полза са онези действия, които ви движат напред и ви карат да се чувствате добре в собствената ви кожа. Никой няма нужда да се жертвате за него. Обърнете и внимание на здравето ви. Не пренебрегвайте проблем, който се „обажда“ за пореден път. Ако не сте направили профилактичните си прегледи сега е добро време за това.

Лъв

През тази седмица нищо старо няма да ви върши работа. Само едно голо желание няма да ви е достатъчно. Ще трябва да откриете новатора у себе си и да му дадете пълна свобода да се изявява. Съществуват известни рискове, тъй като не сте сигурни в резултата, но такива винаги ще има. Затворете очи и „скачайте“. Със сигурност предпазливостта ще ви забави. Натрупаните умения и опит едва ли ще ви оставят да се провалите. С малко повече вяра в себе си и кураж още в сряда или четвъртък ще сте на едно съвсем различно ниво. В личен план нещата може да не са толкова сигурни. В суматохата половинката ви може да предприеме крачки, с които не сте съгласни. Помислете добре дали направеното от нея е толкова фатално. Може би просто трябва да махнете с ръка.

Дева

През тази седмица към вас ще има много очаквания. В работата от вас ще се искат резултати. Сега е моментът да покажете скритите си способности. Може да действате и леко манипулативно, но без да прекрачвате границите. В личния живот топката ще е във ваши ръце. Партньорът ви има желание да предприеме някои крачки, но не е убеден как ще бъдат възприети от ваша страна. Поемете ролята на водещ, като отчитате желанията и нуждите и на двамата. Не се опитвайте да шмекерувате – ще ви излезе през носа. Не го мислете много ако живеете от години и ви поставят въпроса за узаконяване на връзката ви. Животът е кратък, а без любов трудно се живее!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg