Топастрологът Тамара Глоба за Лято 2020

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Най-добрият руски астролог Тамара Глоба ни разказа как ще прекарат лятото на 2020 г. всички знаци на зодиака

Овен

Овен трябва да внимават за тяхното здраве. През юни няма да има нужда да обясняваш действията си по никакъв начин. В средата на лятото колегите ще слушат по-внимателно вашите аргументи. През август различни видове инциденти ще играят голяма роля, така че планирането на нещо е безсмислено. По това време ще има идеи как да актуализирате интериора.

Телец

Телецът упорито изпълнява намеренията си. Ще имате достатъчно време да се справите с постигнатото. В началото на лятото подкрепата на някои колеги ще бъде приятна. Юли ще се проведе в променлива атмосфера. Повече търпение и разбираемост. През август ще намерите много полезни дейности.

Близнаци

Научете се да разпознавате хората на пръв поглед. В началото на лятото не злоупотребявайте с нечие доброта. Застанете на земята, когато става дума за работа: вашето мнение трябва да бъде взето под внимание. Краят на лятото е чудесно време да присъствате на събития, просто помислете за тоалети предварително. През август, по-често готвят нещо вкусно - гостите няма да си чакат.

Рак

Вашата основна задача това лято е да не се карате с тези, с които правите едно нещо. През юни ще чакате конкретно действие от някого. Бъдете отворени за възприемането на всичко ново и ще има много впечатления в средата на лятото. През юли ще трябва да се откажете от нещо, което да е навреме. През август ще искате нещо, което не можете да си позволите.

Лъв

Вие сте готови да експериментирате. Уверете се, че наградата за вашата работа в началото на лятото не отива на някой друг. Юли е чудесно време за творческа работа с тези, които са на една и съща дължина на вълната с вас. Егоизмът в края на лятото е противопоказан дори в минимален размер. Възможно е през август да се върнете в магазина за покупка, която не сте закупили преди.

Дева

Девите трябва да напуснат комфортната зона, а това лято е така. Колкото и да искате, но юни е малко вероятно да бъде в състояние да се посвети само на лични планове. През юли ще ви бъде дадена задача, която ще бъде един вид тест. През август, ще трябва да задържи, за да не се карат с партньор.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg