Седмичният хороскоп на Алена: съдбата се е погрижила за вас, изпълнявате всяко свое желание

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

Седмичен хороскоп: освободете съзнанието си и късметът и благополучието ще дойде и при вас

Овен

Имате обикновено и спокойно начало на седмицата. Не очаквайте големи емоции, всичко върви по план, но няма да се оправдаят някои от смелите ви очаквания. Това не е толкова лошо, за всяко нещо си има време. Необходимо е да се пазите от разточителност. Може да останете на червено, ако се изхвърляте в смели покупки.

В семейството ви може да възникнат спорове за пари. Обикновено вие налагате мнението си, но този път трябва да отстъпите една крачка назад.

Тайни разговори с влиятелни хора може да ви донесат необходимата помощ. В работата ви настъпват промени и вие трябва да съобразите действията си с това. Възможно е да се наложи да работите с нови хора или да вършите и чужда работа поради нова структура.

Настроението ви е променливо, психическото ви състояние – нестабилно. Не приемайте това, което ви казват хората за чиста монета, някои може да си правят експерименти на ваш гръб или просто да изпитват чувството ви за хумор.

Отложете пътуванията, ако не искате да усложните положението си. Имате някои неотложни задачи, които няма да успеете да прехвърлите на други и трябва да ги свършите. Възможно е да се заемете с благотворителност и това да ви направи по-спокойни и балансирани.

Добрите ви дела са видни и ви носят дивиденти в бъдеще време. Общият съвет към хората от този знак е: бъдете активни, преодолявайте своите страхове и не се колебайте да рискувате. Необходимо е да изработите план за действие, за да не се разпилеете.

Телец

Спокойни сте, защото страстите от миналите дни са забравени и вие вървите уверено напред. Не се отпускайте, продължавайте даже и да ви пречат. Около вас е пълно с хора, които се опитват да ви вредят, но вие имате хъс и решителност да постигнете успеха, към който се стремите отдавна. А той е свързан и с повече пари, което е нужно за вас.

Наближава краят на вашите мъки. Най-сетне успявате да уредите сметките си за дълъг период от време. Сега можете да помислите за себе си и за своите нужди.

Необвързаните от зодията може да изживеят нова любов. Даже и семейните може да се почувстват увлечени от нова и интересна личност. Очаква ви много работа, но вие се справяте.

Песимистичните мисли, които са се въртели в главата ви изчезват поради добро стечение на обстоятелствата. Ангажиментите ви може да сблъскат вашите интереси с тези на решителни и напористи хора.

Противопоставянето може да стане факт. Затова пък този период ви дава възможност да изкарате допълнителни средства или да получите такива от близки хора. Настроението ви е чудесно.

Звездите ви предоставят шанс да възвърнете стари позиции, да превземете отново територия, която ви е скъпа. Най-вероятно е да разцъфти нова любов. Възможни са имотни съдебни дела.

Тревоги около пари и плащания свързани с хора от приятелското ви обкръжение, съседи. Избягвайте да давате пари на заем, а ако имате да връщате – бъдете коректни! Материалните интереси остават на заден план.

Възможно е постигането на високи цели и победи над себе си. Въпросите за властта и свободата, за лидерството и подчинението излизат на преден план. Искате да успеете не само заради парите.

Близнаци

Възможно е да вземете решение, което изглежда прекалено смело за вас. Не искате да сте в подчинено положение и няма да се колебаете дълго. Не е изключено да смените работата си или да попаднете в нова сфера на дейност. Добре е да не бързате, информацията е много важна, ако не искате да допуснете груби грешки.

Работата с пари или документи може да се окаже проблемна. Нямате достатъчно концентрация и това може да доведе до неочаквани обрати.

Доверете се на професионалисти и няма да съжалявате. В част от вас може да се появят допълнителни отговорности за близки хора. Не е изключено да има болен, за когото трябва да положите грижи.

Други може да тръгнат на път. От вас може да поискат да вземете решение относно недвижима собственост. Трудните въпроси не налагат бързи отговори, опитайте се да си дадете отсрочка, за да проучите нещата в цялост.

Една част от вас може да започнат нещо ново, диета, спорт или участие в някаква организация. Това може да ви позволи да попаднете в нова среда, да изживеете нови емоции.

Вълнува ви среща с любим човек или по-възрастни хора. Жените от зодията може да се опитат да бъдат много красиви и одухотворени. За целта може да посетите фризьор, козметик или да отиде на спа процедури.

Имате възможност да покажете познания и богато въображение. Това може да ви осигури почитатели, но и такива, които не биха искали да успеете. Бъдете добронамерени към хората, ако искате да получите същото.

Рак

Анализът на събраната информация може да доведе от количество до качество. Делата не трябва да се форсират, на този етап е по-добре да знаете какво правите и да го правите бавно и старателно. Не трябва да разчитате на много хора, може да се доверите в краен случай на близък.

Хората са тези, които могат да объркат плановете ви. Само с изпитани методи може да стигнете до целта.

Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да ги използвате в максимална степен.

Други са проблемите ви на този етап и с тях трябва да се борите. Осъзнавате на практика максимата „С търпение всичко се постига“.

Възможно е да ви бъде много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите.

Не се преуморявайте с физическа работа. По отношение на имунитета ви има още какво да се желае, яжте повече плодове и зеленчуци.

Не са изключени любовни връзки и служебни авантюри. За да не попречат на работата ви, се опитайте да намерите баланс, в противен случай може да си навлечете проблеми.

Вашето красноречие може да изиграе голяма роля за лансиране на идеите ви. Професионалните успехи определят позицията на ръководството. Започват промени в живота ви, за които трябва да сте подготвени.

Хората от този знак се превръщат в истински господари на съдбата си. С воля и упоритост може да доведете нещата до успешен край и да получите мечтана придобивка.

Лъв

Очаквате нещо, но то не се получава както и когато искате. Вземете инициативата в свои ръце. Имате достатъчно енергия, насочете я за своето усъвършенстване и общувайте повече. От някои приятелски връзки може да се роди солидно партньорство. Звездите ви провокират да кажете или направите нещо.

Може да споделите в домашна обстановка това, което ви вълнува и да получите добри съвети. С една покупка грешите, помислете още веднъж ако не сте я направили.

Възможно е да получите голямо удоволствие от смяната на обстановката. Новите запознанства ви насочват към неща, които не сте правили или не са означавали много за вас до този момент. През този период се очертават и нови любови, или възстановяване на стари такива.

Не се препоръчват мащабни начинания, крупни покупки, сключване на договори. Периодът не е благоприятен заради разсеяност или лекомислие от ваша страна. Търсите решение на един въпрос и най-вероятно го намирате.

Контактите ви с влиятелни лица може да са затруднени. Не се подавайте на провокации, останете верни на себе си, умни и мъдри в критични моменти. Сега не е важно какво искат от вас, а какви са приоритети ви.

Всички сфери на живота ви се намират в неустойчиво състояние: късметът е вероятен, но и неудачите също. Вероятно неприятностите ви са предизвикани от други хора, от сплетни и интриги. Избягвайте колективната работа.

Към края на седмицата всичко започва да се оправя. Дреболиите няма да ви нервират така, защото имате ясна цел пред себе си и знаете, че тя е важна, а не друго.

За вас има един много съществен въпрос сега, да съхраните мира и спокойствието в дома си, всичко останало трябва да мине на втори план. Няма да е толкова лесно да постигнете успехи. С цената на много усилия и контакти се придвижвате напред, крачка по крачка.

Дева

Вие сте в неизгодна позиция, затова бягайте от конфликтите. Ако имате текуща работа, която гони срок, се концентрирайте върху нея. Бъдете по-внимателни при работа с документи. Вашите мечтания в момента ви пречат. В професионалната сфера настъпва раздвижване. Някои ваши колеги се притесняват от новостите, но това е излишно.

Запазете спокойствие, вие лично няма да бъдете засегнати лошо, тъкмо обратното. Стара любовна връзка може да се възроди отново.

Обхваща ви радостно настроение, желание да видите повече неща. Не е изключено много бързо да организирате едно пътуване. Възможно е да проявите импулсивност. Чувствате, че трябва да направите нещо радикално, да покажете своята индивидуалност.

И все пак гледайте да не преминете тънката линия, която дели гениалността от лудостта. В дома ви всичко е наред. Новините са добри и това ви кара спокойно да се отпуснете.

Имате ново хоби или увлечение, което ви държи в тонус. Помислете дали то не може да стане източник на доходи. На дневен ред може да застане финансов въпрос.

Имате плащания, които не са малки за бюджета ви, може да се опитате да намерите допълнителни пари или да замените ненужна собственост за такива.

Възможно е да се почувствате добре заради нещо дребно. Може да ви зарадва хубавото време или мил жест на внимание. В душата ви се възвръща добротата и сърдечността.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg