Оксана за последната седмица на април: Да се надяваме на най-доброто

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 В понеделник и вторник вие задавате тон на бъдещите събития, заявявайки грамотно и настойчиво своите лични интереси, потребности и отстоявате позиция по въпрос, който силно ви засяга.


ОВЕН
 Вие изпитвате силни чувства, проявявате ги толкова бурно и категорично, че влизате в противоречие не само с близки и роднини, но и със самите себе си. Не ви и идва наум да помислите за чувствата и желанията на другите хора. Вие провокирате противоположния пол за конфликт или игра: кой-кого. Затова за тези, за които най-главното сега са семейните въпроси, романтичните или съпружески отношения, животът тече доста бурно. Животът поставя пред мнозина големи задачи по отношение на кариера и в социален план - такива, чието решаване ще определи събитията, които следват, и качеството на живота за дълги години. Осъществяването им изисква освен вашите енергични действия и привличането на хора, готови на спонсорско или протекция, хора, притежаващи реална власт. Няма да се мине и без интензивни контакти с мощна организация, която има право да ви помогне или да ви постави непреодолимо препятствие. Като цяло, всичко ще се реши към края на седмицата. Неделя е най-напрегнатият ден тази седмица.


ТЕЛЕЦ
Рождениците през тази седмица ще получат най-силния импулс за завоюване на силна житейска позиция, за укрепване на професионалната кариера и осъществяването на мащабни програми в живота. През цялата година имате всички шансове да заемете ръководна длъжност от такъв мащаб, който съществено надвишава сегашното ви положение. Останалите Телци имат същите възможности, само трябва да ги използват бързо, буквално през тази седмица. Резултатът ще зависи от личния потенциал, сумиран с потенциала на онази организация, чийто член или делови партньор сте. Важното е да намерите контакт със солидна организация, да станете част от нея. Вашата житейска позиция е съвсем реалистична и най-мащабните задачи, които си поставяте, са напълно постижими. Трезвият ум и опит сега ви служат за мощна подкрепа: не позволявайте да ви объркат и подведат с авантюристични идеи. В ситуацията, която ви засяга лично, не можете да реагирате меко и търпеливо - вие сте прекалено импулсивни, макар че се опитвате да скриете това. Заради това и цялата седмица сте на ръба на скандала или конфликта, но в края на седмицата думата ви ще стане закон за онези, към които се отнася. През почивните дни ви предстои да си кажете последната дума, от която ще зависят и събитията.


БЛИЗНАЦИ
За вас сега тече последният месец от личната ви година: до рождения ден ви остава малко. Този период винаги е свързан с известна умора, затова се постарайте да събирате сили, а не да ги разпилявате. Постарайте се колкото е възможно да сте конкретен и практичен човек, заемете се с рутинни дейности, изискващи не игра на ума и контактност, а практически умения и навици. Упражнявайте и това си качество, нали вашият покровител Меркурий направил с ръцете си флейта за бога на изкуствата - Аполон. Меркурий е подарил на мнозина от вас същите златни ръце - използвайте ги. В понеделник ще бъде трудно да се сдържите от постъпки, продиктувани от мрачно настроение или обида. Това е мимолетно, всичко ще мине бързо. През тази седмица, до събота, не ви съветвам да се "навеждате през прозореца". Ако можете, повече мълчете и съкратете общуването до минимум. Тогава всичко направено и казано от вас в събота и неделя ще стане особено значимо и резултатно и качествено ще промени положението на нещата във ваша полза. Вашата дума ще тежи и в материално отношение.


РАК
За юнските Раци социалната обстановка е крайно благоприятна, ако става дума за съдружество, подписване на договор с властен, волеви човек, облечен във власт. В този случай вие имате шанс в близките дни да правите смели планове за бъдещето и да претендирате за влиятелно място в кръг от професионалисти или съмишленици. Подобна перспектива се реализира гладко с минимални усилия, без спънки и бавене. Юлските Раци инициират ситуацията през тази седмица по свое осмотрение: те предпочитат независимата позиция, отстояват своите права така, както ги разбират. И затова съперничеството в професионален план или конфронтацията в личните, понякога съпружески отношения, отнема много сили. Впрочем, това се отнася по-скоро не за вас, а за онези, които са се оказали във фокуса на вашите интереси. Иска ви се да сте победител, да сте на едно ниво с някого, но не винаги сте в състояние да прецените правилно качествата и възможностите на противника. Постарайте се да видите в него не само съперник, а и учител, и покровител - това ще бъде за вас по-полезно във всяко едно отношение. Вторник е най-удачният ви ден за седмицата. Събитията в събота и неделя са продиктувани от вашия личен избор.


ЛЪВ
Следващите седмици са важни за вас в смисъл на "постановка на задача" с годишно значение и реална оценка на вашия успех в обществото, на професионалната ви значимост. През тази седмица обстановката е изключително благоприятна за постигането на поставените цели, използвайки длъжностното си положение или помощта на хора с власт. По-ефективно може да се възползвате от подобни благоприятни обстоятелства в понеделник и в петък, откривайки общи интереси с нужните ви държавни чиновници, със своя непосредствен шеф или подчинени, в зависимост от задачите, стоящи пред вас. Можете ефективно да вложите средства в дългосрочен проект, без да разчитате на бърза печалба, но с увереността, че тази инвестиция е сигурна. Не забравяйте, че в последно време над главата ви виси като дамоклев меч измама и разочарование в доверителните отношения: в дейността си предпочитайте хора, които познавате добре. В това отношение тестови събития ще има във вторник, те ще засягат семействотот и домашните ситуации. Вие самите бъдете отговорни, не се стеснявайте да контролирате поведението на останалите хора. За да не се получи така, че например водопроводчикът не само да не ремонтира канализацията, но и още повече да влоши положението.


ДЕВА
 Настъпиха дни, когато вие сте длъжни да преобразувате своите отношения с любимия човек или с детето си, поставяйки ги поне частично на задължителна основа, преразпределяйки права и задължения или общите ресурси. Тогава вие ще имате по-голяма увереност и надеждност. Ситуацията при всеки е различна, но във ваш интерес е да получите в нея официален статус или конкретни, "според инструкцията" задължения. Иначе поемате върху себе си отговорност без права, а любимото същество измъква от вас всичко, каквото може. Такава ситуация може да продължи още година-година и половина и за това време вие просто ще се изтощите морално, материално и биологически. Моментът на истината ще настъпи в петък, постарайте се да не си затваряте очите за нея. В този ден вие сте в правото си и имате сили да отстоите своите интереси и да замразите мярката на отговорността с всеки човек, във всяка, интересуваща ви ситуация. Желателно е да направите това финансово и юридически. Вие веднага ще придобиете тежест. Всичко останало са дреболии и дяволска намеса.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg