Алена за новата седмица: поводи за радост, трудностите остават назад

Април
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.25 (2 Votes)

През тази седмица вие се оказвате в сложна ситуация на конфликт - открит или полускрит, вежлив или не толкова. Той задължително ще засегне лично вас, вашите близки у дома, и може би вашето професионално положение, което през първата половина на април ще бъде доста нестабилно, неопределено.

Овен

Съдбата натоварва за следващата година днешните рожденици вече не толкова настойчиво. Задачата си те ще решават в не толкова остри житейски ситуации, както рождениците от миналата седмица. Рождениците от понеделник и вторник притежават завидно здраве, оптимизъм и авантюризъм, което ще им позволи да повишат качеството на живота си. Всички останали рожденици от тази седмица получават в допълнение усложнени брачни и романтични отношения. Това в най-голяма степен се отнася до тези, които ще празнуват в сряда. Успешно и нестандартно се справят с проблемите във взаимоотношенията рождениците от петък и неделя. Предприемачите ще бъдат много активни, но не е задължително винаги да са успешни в своя бизнес.

ТЕЛЕЦ

Вашият вроден стремеж към компромис, вашата сговорчивост са подложени на изпитания. Потенциален конфликт може да възникне заради пари. Усложняват се отношенията с порасналите деца или с любимия човек. Човек, с който вие започвате да се чувствате, меко казано, некомфортно, е склонен да се заяжда и да се отдръпва от преки действия. Това поражда неразбиране. През първата половина на април паричните постъпления са прилични. Въпреки това, имуществените и финансови въпроси ще бъдат предмет на вашите грижи и тревоги до средата на август. Вероятно през април и май ви предстои напрегната работа именно заради тези доходи.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица вие се оказвате в сложна ситуация на конфликт - открит или полускрит, вежлив или не толкова. Той задължително ще засегне лично вас, вашите близки у дома, и може би вашето професионално положение, което през първата половина на април ще бъде доста нестабилно, неопределено. По-силно този конфликт ще се прояви в сряда и четвъртък. Това може да означава не съвсем сполучлив опит за женитба, получаване на длъжност по косвен начин или интриги от страна на висшестоящите. Вариантите са разнообразни - действайте според ситуацията, но задължително разумно и хладнокръвно. Оформянето на брак или финансови споразумения до 14 април категорично не се препоръчва.

РАК

Съществените сътресения, които разнообразиха (меко казано) живота ви в предишните две седмици, теоретично са изчерпали своя потенциал. Резултатът обаче ще научите в края на седмицата. Петък и събота са най-важните дни на седмицата, когато много неща ви се изясняват. И ако през тази седмица нищо в живота ви не се е променило, значи през тази година промените ще ви подминат. Най-силно въвлечени в бурните житейски потоци от събития са юнските Раци и родените през втората половина на юли. През май се очаква най-спокойният и материално успешен житейски период - така че постарайте се да насрочите за това време своите планове и надежди.

ЛЪВ

Да смятате първата половина на април успешна за вас би било лекомислено - финансовите и имуществени въпроси през това време ви носят доста грижи и твърде малко полза. Загуби, поради независещи от вас обстоятелства, очакват онези, които не са могли да се презастраховат и по някакъв начин да се предпазят. Бъдете предпазливи в разходите и инвестициите си, в заемите и в бизнеса. Активният светски живот също става фактор за неоправдани разходи. В сряда и четвъртък обстоятелствата са най-остри и очевидни. Този, който заема достойна формална длъжност, нищо не рискува - всичко е напълно в ред. Рискуват хората със свободна професия. В петък и събота бъдете внимателни на път, търпеливи с роднините и съседите.

ДЕВА

 Живота ви сега, както и вашите постъпки определя латентното скрито противопоставяне с някого, който изобщо не е склонен да се обяви за ваш съперник. Напротив, мимикрията в поведението на вашия "съперник" е разнообразна, включва дори сговорчивост, жертвеност и висока нравственост в постъпките. Има обаче и "втори слой". Това положение продължава от 20 март до 15 май. Сега някои неща изплуват в "свободен достъп" - от 3 до 13 април августовските Деви ще усетят това съвсем определено. Доколко вашите финансови проблеми са поели в благополучна посока, ще научите от събитията в четвъртък, петък и събота. Постарайте се през тези дни да повлияете върху ситуацията. Всички ангажименти, преговори и общуване, които са се бавили през последните седмици, сега обещават да се поправят и да се придвижат напред.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg