Алена до края на април: залива ни романтичен, ухаещ на любов период

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

В състояние сте да прогоните мрачното настроение и да възстановите обичайния си оптимизъм.

Овен

Настроението ви ще е нестабилно и почти непрекъснато ще преминава от една крайност в друга. От възторг до меланхолия, при това без видима причина. По-лесно ще общувате с представители на вашия знак или от другите в Огнената стихия, отколкото с всички останали. Не изоставяйте битовите си задачи и бъдете внимателни, когато работите с документи.

Ако имате достатъчно време, парите ще са ви в недостиг. Ако пък имате достатъчно пари, времето няма да ви стига. Съобразявайте се с обстоятелствата и не давайте неизпълними обещания.

Телец

Подхождайте рационално и прагматично към всички въпроси, които ще се налага да решавате. Анализирайте старите грешки. Ефектът ще е двоен: няма да ги повторите и ще разберете защо събитията са се развили по начин, който не ви е допаднал. Погрижете се старателно за информационната си защита, не са изключени опити за хакерски атаки.

Не носете в себе си големи суми в кеш, не взимайте и не давайте заеми, не оформяйте документи за кредити, особено пък краткосрочни.

Близнаци

Началото на седмицата може да ви изненада с разни затруднения, но това не значи, че трябва да „увесвате нос“. Придържайте се към фактите, правилата и здравия разум. Довършвайте започнатото, постарайте се да не си създавате неприятности с държавната администрация. И понеже Вселената е символ на равновесие, ако нещата не се получават в едно направление, обикновено се подреждат в друго, то романтичните отношения ще са повод за радост, а любовните сигнали ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате.

Що се отнася до финансите, ако ги разпределяте разумно, а не залагайки на евентуални и непотвърдени бъдещи приходи, не би имало от какво да се оплаквате.

Рак

Сигурен и може би единствен източник на неприятни преживявания ще са личните отношения. Подбирайте контактите си. Естествено, някои от тях са неизбежни, невъзможно е да ги ограничите, но пък от вас зависи да се дистанцирате и да не отговаряте на провокации, идващи от хората от най-близкото ви обичайно обкръжение. Една от най-ефективните и лесна за прилагане техника за изолиране на хората вампири е медитацията. Не е проблем да я практикувате и в домашни условия.

Приходи ще получите само като възнаграждение за свършена сега или преди време работа и положени целенасочени усилия. С каквито и пари да разполагате, не бързайте да ги харчите за предмети с дълготрайна употреба.

Лъв

Реакциите на околните ще са като огледало на собственото ви отношение към тях. Дръжте се любезно, дружелюбно, не отказвайте помощ, когато ви помолят и не реагирайте остро на критиките и забележките, които чувате по свой адрес. Помислете върху тях, може да се окажат основателни, макар и частично. И ако установите, че не са лишени от доза истина, то поработете върху себе си. Със сигурност ще останете доволни от получения ефект.

Финансовото ви състояние ще е нестабилно. Не разчитайте на допълнителни приходи, няма да ги получите, дори и да са ви обещани. Печелившата тактика ще е да намалите разходите. Окуражаващо е обаче, че за всяко направено добро, рано или късно ще получите достойна компенсация.

Дева

Наблюдавайте внимателно поведението на хората около себе си и най-вече на тези, с които общувате отскоро. Ще установите, че най-общо казано се разделят на две групи: на глупави и на завистливи. При това вторите са повече като количество или по-настойчиви като поведение, но при всички случаи и по-вредни. Дали ще ви навредят или не, зависи изцяло от вас. Колкото по-близо до себе си ги допуснете, толкова ще сте по-уязвими, което трябва да ви подскаже, че малко предпазливост няма да е излишна.

Финансовото ви състояние към момента ще е без промяна, но ще имате възможност да инвестирате в себе си и да повишите приходите след известно време. Направете го разумно и доколкото е възможно на части, за да намалите ефекта от извънредния разход.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg