Любовният хороскоп на Алена: в края на Април любовта ще ви се усмихне

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Какви изненади ни очакват през месец април? Кои зодиакални знаци ще се радват на прекрасни отношения с половинката и кои ги очакват вълнуващи запознанства?

Овен

Любовният ви живот ще бъде спокоен през месец април.

Необвързани: Ще срещнете интересен човек, който ще задържи интереса ви. Не очаквайте връзката да бъде дълготрайна, а по-скоро физическа.

Обвързани: Постарайте се в спалнята и направете интимния ви живот по-вълнуващ.

Телец

Задължително е за Телците да бъдат обрани в отношенията си с всички. Възможни са конфликти, които не бива да ви изваждат от равновесие.

Необвързани: Мимолетните флиртове не са препоръчителни през месец април. По-добре е да изясните чувствата си, преди да се впуснете във връзка.

Обвързани: Обърнете повече внимание на любимия човек и поставете връзката ви на първо място. Моментът е подходящ за романтични пътувания.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци не бива да очакват романтика през април. Но забавлението е гарантирано.

Необвързани: Любовта ще ви се усмихне през месец април. Има голяма вероятност да я срещнете на някое голямо събитие.

Обвързани: Месецът няма да ви донесе отговорите, които търсите. Не бива да очаквате, че половинката ви трябва да вземе всички решения вместо вас.

Рак

Ще бъдете настроени на романтична вълна през целия месец април. Постарайте се да поставите романтиката на първо място. Необвързани: Отдайте се на приятни преживяване, но недейте да очаквате, че те ще ви донесат истинска любов. Просто се забавлявайте.

Обвързани: Емоциите през този месец ще бъдат многобройни. Не се учудвайте, ако половинката ви реши да ви поднесе огромна изненада.

Лъв

Месец април ще бъде белязан от прекрасното ви настроение. Използвайте всяка възможност, за да излизате и да прекарвате времето си сред хора. Броят на новите запознанства ще бъде доста голям.

Необвързани: Бъдете внимателни кои хора допускате до себе си. В живота ви ще се появят хора, които ще искат да се възползват от вас.

Обвързани: Април е месецът, който е изключително подходящ за провеждане на сериозен разговор за бъдещето на връзката ви. Уверете се, че с партньора ви сте на една и съща вълна.

Дева

През месец април Девите ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате.

Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да има значение.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg