Седмичният хороскоп на Оксана: очакват ви светли дни, обгърнати с нежност и топлина

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите нужди, липси и желания в живота си.

Ще бъдем подтикнати да постигнем баланс между романтика и приятелство, както и да намерим начин да изразим себе си.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица може да ви изненада с промени, които ще имат важно значение за бъдещето ви. Определено през тези седем дни едно събитие ще промени важни отношения, планове или начина ви на живот. През тази седмица ще получите предложение или покана, които ще обсъдите с хора от семейството си, преди да дадете отговор. Развитие ще имат финансови дела, свързани предимно с получаване на пари в близкото ви бъдеще. През тази седмица голямо влияние ще ви окажат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от огромно значение. През тази седмица ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. През тази седмица ще преживеете едно емоционално завръщане към миналото ви, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, съсед или някой друг. Жените Овен ще се зарадват на пристигането на човек от друго населено място или на новина, която ще получат отдалеч. Мъжете Овен да внимават при получаване или даване на обещание свързано с пари.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще направите разместване на мебели или други вещи в дома ви, като това може да предизвика разчистване на стари непотребни вещи. Седмицата обаче ще изиска внимание, особено на обществено място където има вероятност да забравите или загубите документи или вещи, които носите със себе си. Едно от специалните ви очаквания за тези седем дни ще бъде свързано с пари, с уреждането на финансов документ от особено значение за близкото ви бъдеще. Седмицата не вещае получаване на голяма сума пари, но и не ви очакват затруднения, особено ако практично използвате семейния си бюджет. През седмицата ще проведете няколко срещи, които представляват специален интерес за вас. За мнозина през тази седмица ще възникне възможност за пътуване поради различни причини. Жените Телец ще обмислят или обсъждат бъдещи промени на материалното си състояние, като продажба или покупка на някакъв вид собственост, промени в техния статут и други. Мъжете ще бъдат по-оптимистично настроени от жените (поне в началото на седмицата), но в последствие получената информация ще им покаже че са надценили възможностите си или са се доверили на неправилните хора.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще обърнете отново внимание на ваши предишни финансови ангажименти, които изискват периодични плащания или други действия от ваша страна. Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество. През тази седмица може да имате интересни преживявания с приятели, които предимно са по-млади от вас или да създадете нови познанства с млади хора. Определено сега ще предпочитате да общувате с хора на вашата възраст или по-млади от вас, отколкото обратното. През тази седмица ще ви потърсят хора, които имат финансови проблеми, и които ще искат да споделят с вас. Не е задължително вие да им давате помощ, но може да ви поискат съвет или просто да търсят възможност да поговорят с някого. Като цяло през седмицата ще имате благоприятно време за развитие на плановете си, затова избягвайте конфликти или прибързаност в действията си. Научете се да изчаквате и да бъдете по-търпеливи по отношение развитието на определени ситуации. Така например поради припряност и липса на увереност в развитието на някои събития, мъжете Близнаци могат да пропуснат важни за тях шансове и възможности. Жените ще получат отказ на свое предложение, идея или нещо друго, което всъщност ще даде шанс на нещо друго с по-благоприятна перспектива за развитие.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате натоварващи или деликатни ангажименти свързани с мъж. Те могат да имат отношения към неговото здравословно състояние или друг сложен житейски проблем. Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на вашите любовни и професионални дела, затова не притискайте събития или хора да действат по-бързо или да изпълняват вашите моментни желания и капризи. През седмицата една личност от кръга ви роднини или приятели ще успее да ви изненада. Възможно е това да има връзка с разкриване на някаква тайна или действия на други хора, като тази информация ще ви бъде от голяма полза. През тази седмица ще възникнат спорове или други моменти на напрежение в семейството ви, в които може да размените необмислени обидни думи или обвинения, за което после да съжалявате. Както винаги, така и сега всичко зависи от способността ви да контролирате собствените си емоции. Жените Рак ще имат благоприятна седмица за пътуване, за развитие на нови познанства с хора от различни населени места, за обсъждане на общи интереси и действия с роднини и приятели отблизо и далеч. За мъжете Рак седмицата ще бъде стресова поради по-големите отговорности, с които ще бъдат натоварени, кратките срокове за изпълнение на ежедневните професионални или семейни задачи.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще обмислите много сериозно една кардинална промяна в живота си свързана с ново семейство, нов дом, нова работа или друга драстична промяна в начина ви на живот. Някои от вас ще бъдат ангажирани с грижи за наследствен имот или вещи (документи) на човек, който е в Отвъдното. Ще търсите най-доброто и най-практично решение на тези въпроси. През седмицата може да възникне неочакван битов проблем в дома ви, който ще успеете да разрешите в рамките на няколко дни. Ако имате очаквания за споразумение от финансов характер или получаване на пари (предимно от мъж), едва ли ще преживеете някакви изненади. Напрежение може да възникне с дете или млад човек от семейството ви, който прави погрешни стъпки в живота си, но поради инат или желание да покаже по-голяма независимост няма да се вслуша в съветите ви. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на по-далечни разстояния, за развитие на отношения с хора в чужбина или такива, които са чужденци в страната, в която живеете. Мъжете Лъв ще очакват важна информация свързана с техните финансови интереси или разговори, които са имали през последните седмици и дни. Жените ще се опитат да намерят истината за някои неприятни коментари или източника на необмислени действия срещу тях.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще разговаряте с човек от семейството си, относно събиране в собствения ви дом или важно посещение в дома на роднини. Възможно е някой да ви гостува през тази седмица за няколко дни. В любовния ви живот може да се преживее неприятна ситуация (става дума за любовни връзки, които преживяват сериозна криза), свързана с раздяла или разкриване на неприятни истини относно двойнствения живот на партньора. Всъщност сега ще се разпаднат само тези връзки, които са били поддържани поради неудобство, съжаление, липса на достатъчно смелост за раздяла и др. Тази седмица вещае неочаквани събития или промени в работата на човек от семейството ви, които ще бъдат повод за емоционални и продължителни разговори. Възможна е неочаквана оферта за нова работа, нова форма на образование и други за вас или за човек от собственото ви семейство. Ако през тази седмица разчитате на помощта или контактите на жена, която ви е обещала съдействие, може да останете разочаровани от нейното бездействие или двуличие. Мъжете Дева ще успеят сравнително бързо да се преборят с едно здравословно неразположение или стресова ситуация. Събитията тази седмица за вас ще имат неочакван обрат. Жените ще имат повече смелост да се разделят с неща от миналото си, осъзнавайки че сега е време нови неща и хора да навлязат в живота им.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg