Любовен хороскоп до края на април: ще се чувствате желани и обичани и това изпълва сърцето ви с нежност и топлина

Април

 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица ви очакват дни, изпълнени с много нови впечатления, нежност и романтика.

Овен
 Според вашия любовен хороскоп периода ви носи много страст, любов и удоволствия. Опитайте да се съобразите с желанията на любимия човек, дарете го с нежност и внимание. Направете всичко възможно той да разбере, че чувствата му са напълно споделени. Ако в момента нямате сериозна връзка, преди всичко се постарайте да останете в хармония със самите себе си. Помнете, че колкото по-добре знаете какво искате и към какво се стремите, толкова по-бързо ще го получите.

Телец
 Според вашия любовен хороскоп имате възможност да се превърнете в любимци на съдбата. Вие попадате в странни ситуации, но винаги съумявате, по възможно най-добрият за вас начин, да се справите с предизвикателствата, отправени ви от непредвидените обстоятелства. Периодът е особено подходящ да уредите личния си живот. Време е да преминете към следващия етап от развитието на отношенията. Ако в момента сте сами, знайте, че сега вашето съзвездие е в центъра на вниманието. Бъдете отворени към новото, бъде освободени, когато се срещате с хора и ще научите много повече за себе.

Близнаци
 Идните дни ви дават възможност да направите нещо, което до момента е  изглеждало непостижимо. Така че, съберете смелост и предложете на любимия човек това, за което отдавна мечтаете. Заедно ще успеете! Не забравяйте, че съвместните действия сближават хората. Тези дни околните определено проявяват към вас симпатия и откритост. Така че, ако все още търсите своята сродна душа, отговорете им със същото. Убедете ги, че първото им впечатление не е погрешно!

Рак
 Имате твърде много планове. Като начало е добре да започнете със своя имидж. Един нов образ със сигурност би допринесъл за успех в отношенията, не само в настоящите, но и в бъдещите. Желателно е човекът до вас за известно време да поеме инициативата в ръцете си. По принцип, ако вие не сте прекалено доминиращи, връзката ви ще се развива много по-удачно. Новите запознанства през периода е малко вероятно да предизвикат емоциите, които очаквате. Затова, ако в момента сте сами, опитайте да се предпазите от излишни преживявания.

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп  трябва да обърнете повече внимание на личния си живот. Напоследък прекарвате твърде много време с любимия човек, но не забравяйте и за себе си. Само не бъдете прекалено взискателни и се постарайте да не проявявате излишни капризи. Търсите любовта на своя живот? Тези дни ви очакват няколко интересни запознанства. Едно от тях може да има много приятно продължение, ако разбира се, самите вие желаете това.

Дева
 Напълно възможно във вашата връзка да настъпят съществени промени. Вие изведнъж осъзнавате колко много ви е скъп човекът, с когото споделяте живота си. И въпреки че, не винаги отговаря на критериите за идеален образ в главата ви, сега за вас това въобще не е от значение. Ако все още сте сами и търсите своята сродна душа, отворете се за нови запознанства. Тези дни ви предстои интересна среща, която може да прерасне в нещо наистина прекрасно и трайно.

Везни
 Според вашия любовен хороскоп следващите седмици обещават много щастливи и романтични моменти. Тези дни се сбъдват някои от съкровените ви желания. Очакват ви и приятни изненади. А нещо наистина прекрасно, специално избрано за вас от любимия човек, изпълва сърцето ви с нежност и топлина. Сега вашата невероятна харизма привлича противоположния пол. Така че, ако в момента сте сами и готови за нова връзка, покажете, че оказаното внимание ви доставя удоволствие. Сред околните има някой, очаквал дълго този знак.

Скорпион
 Според вашия любовен хороскоп живота ви дарява с невероятни романтични преживявания. Вие се чувствате желани и обичани от човека до вас и това изпълва сърцето ви с нежност и топлина. Насладете се на взаимното щастие! Но, ако все още търсите любовта на своя живот, не отказвайте нови запознанства. Доверете се на интуицията си и помнете че, сега всичко е във вашите ръце.

Стрелец
 Текущият период е изключително успешен за вас. Проявеното търпението напоследък,  вече дава положителни резултати.  Тези дни е особено важно да покажете разбиране към нуждите и желанията на човека до вас. Направете всичко възможно, за да изпълните поетите обещания. Ако все още търсите своята сродна душа, не пропускайте своя звезден миг! Не губете време и общувайте с повече хора. Някъде съвсем наблизо е човекът от вашите мечти.

Козирог
 Вие наистина се чувствате прекрасно и всичко ви се отдава с лекота. Тези дни са пълни с интересни и вълнуващи събития. Време е да опитате нещо различно и ново с любимия човек. Така определено внасяте разнообразие и освежавате вашата връзка. Ако все още сте сами, признайте своите чувства на човека, който от дълго време не ви е безразличен. Вслушайте се в интуицията си, тя никога не би ви подвела!

Водолей
 Според вашия любовен хороскоп  ви очакват дни, изпълнени с много нови впечатления, нежност и романтика. Дайте воля на своите емоции. Това наистина е възможно най-правилният избор. Бъдете щастливи от своето решение! Вие сте красиви, талантливи, смели и амбициозни, но все още сами? Откажете се от личните интереси в полза на духовните ценности, като доброта и щедрост. Проявете загриженост към нуждите на околните. Така със сигурност много по-бързо откривате човека, за когото се превръщате в източник на вдъхновение и сила.

Риби
 Тези дни вас и любимия човек преминават в пълна хармония и разбирателство. Използвайте  дните на лятото за приятни романтични разходки и посещения, бъдете повече време заедно, наслаждавайки се един на друг. Ако все още сте сами не губете времето си в преследване на мечти. Обърнете внимание на тези, които наистина се интересуват вас. Може би съвсем близо е човекът, който отдавна се стреми да ви впечатли.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот