Хороскопът на Алена до 31 май: любовта ще ви зареди със сила и вдъхновение

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ако сте настроени за романтични приключения, нищо чудно съдбата да ви зарадва и да се запознаете с човек, който да ви се стори особено вълнуващ и интересен.

Овен

Много от вас ще бъдат на любовна вълна Фактът, че привличате лесно вниманието на околните ще ви дава повече самочувствие и ще ви направи още по смели в ухажването и флиртуването. Ако сте настроени за романтични приключения, нищо чудно съдбата да ви зарадва и да се запознаете с човек, който да ви се стори особено вълнуващ и интересен. Не е казано, че отношенията ви ще продължат дълго, но пък със сигурност ще разнообразят живота ви. В случай, че сте обвързани обаче, бъдете внимателни с авантюрите и флиртовете. Има голяма вероятност скоро да се осъзнаете и да съжалявате за импулсивните си действия – предупреждава Алена в хороскопа си.

Телец

Животът ви ще бъде по-лесен, а и ще се чувствате по- спокойни, ако спазвате правилото, че щом искате нещо, трябва да говорите, а не да мълчите. Вие сте свикнали да постигате желанията си с упоритост и постоянство. Действително тези качества са ценни, но точно сега трябва да ги съчетаете с готовност да споделяте какво Взаимоотношенията – лични и делови, ще бъдат основна тема за вас през идните дни, а е всеизвестно, че в тези области нещата няма как да вървят добре, ако липсват взаимни компромиси и комуникация. Не е изключено да се почувствате засегнати от нечия постъпка.

Близнаци

Повечето от вас ще бъдат в добро разположение на духа. Някои може да се чувстват дори облекчени, защото са се отървали от излишен товар и сега дишат по-леко. В резултат на всичко това ще имате желание да се срещате с непознати хора, да общувате и да се забавлявате – все неща, които много обичате. Срещите и социалните контакти ще бъдат най-вече стимулиращи за вас – може да се запознаете с интересен човек, да излизате по-често с приятели и да обменяте мисли с тях. Периодът е благоприятен както за социалния, така и за любовния ви живот, така че очаквайте приятни изненади от много места.

Рак

През идните дни ще е необходимо да се заредите с повече търпение и да се опитате да не приемате твърде лично това, което хората около вас казват или правят. Предстоящата седмица е много подходяща да обърнете внимание на себе си – занимавайте се с това, което обичате, отделете време за някакво хоби, което в последно време сте пренебрегвали. Ако не го сторите, има риск да се съсредоточите прекалено много върху близките си, дори да станете досадни. Вторник и сряда са много подходящи дни за постигане на сътрудничество по делови въпроси – добрите отношения, които сте изградили в миналото, ще работят във ваша полза.

Лъв

Предстоящата седмица ще бъде благоприятна за вас, най-вече в служебен план, особено ако спазвате една препоръка – давайте го по-леко и по-спокойно. Ще се справяте по-добре с всекидневните си задачи, ако не проявявате безсмислено упорство и се концентрирате върху това, което бихте могли да направите тук и сега. Дори събитията да не се случват както очаквате, приемете го и не се ядосвайте на хората около вас. Колкото повече напирате нещата да се развиват според вашите разбирания, толкова по-силно раздразнение и гняв ще трупате и ще товарите себе си. През работните дни се съсредоточете върху текущите задачи и проекти и оставете грандиозните планове за лятото и за есента.

Дева

Ще общувате с лекота и благодарение на присъщата си способност да внасяте ред във всичко, което правите, ще може да се радвате на плодовете на труда си. Периодът е празничен и е много подходящ да пътувате и да направите нещо, с което да разнообразите всекидневието си. Не изпускайте добрата възможност да се срещнете с интересни хора и да се обогатите от контактите си с тях. Тези от вас, които тепърва ще се записват на курс, няма за какво да се тревожат – късметът ще бъде с тях. Ще се отвори възможност да разширите знанията си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg