Руски топастролог: Портфейлите на 3 зодии ще се пръснат от пари през май

май
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Не се притеснявайте, ако напоследък изглежда, че животът ви не върви в правилна посока и ви се случват само нещастия. Не винаги новините ще са лоши.

Портфейлите на 3 зодии ще се пръснат от пари през май

Краят на пролетта ще се окаже много благоприятен период и дори ще освободи от абсолютно всички проблеми и бреме представителите на три зодиакални знака.

Според астролога Тамара Глоба 3 зодии ще забравят напълно за всички разочарования през месец май. Кои са те ли? Сега ще ви издадем.Рак

За Раците идва период на радост. Май месец ще е много печеливш за тях. Те ще успеят да преборят всички трудности и проблеми. Ще дойдат благоприятни дни и ситуацията на работното им място ще се промени към добро.

Планетите казват, че с лекота ще удовлетворявате желанията и нуждите си. Важно е да не се страхувате да експериментирате и да се възползвате от новите възможности дори с цената да излезете от зоната си на комфорт. Ще се справите с лекота с всички задачи.

Вие сте много красноречиви и през май месец ще се събуди вашият ораторски талант, с който не само ще спечелите съмишленици, но и ще отстраните много от враговете си.

Доверете се на вътрешния си глас и интуицията си. Ще се сбогувате с разочарованията.Скорпион

През май ще се освободите от всичко излишно, ненужно и отрицателно. Ще станете непобедими. Ще покажете, че може да сте много гъвкави. Опитайте да сте по-дипломатични и съобразителни по време на преговори.

Очакват ви много обещаващи запознанства и печеливши възможности. Ще разрешите всички конфликти на работното място и ще намерите език с всеки. Професионалните ви качества ще бъдат по-високо ценени.

Последната седмица на май ще е особено важна за вас. Ще промените мирогледа си и ще се отървете от много страхове и съмнения. Ще срещнете важен човек.

Може да е или любовта на живота ви или важен бизнес сътрудник, благодарение на когото ще забогатеете.Козирог

Бавно, но стабилно ще напредвате и ще постигнете успех в избраната от вас посока. Ще се отървете от много натрупани проблеми и разочарования.

Вселената е на ваша страна през следващия месец , но е важно да поемете инициатива. Така всичко ще ви се получи точно както желаете.

През май ще бъдете по-ценени в професионален план. Освен това ще решите всички проблеми в семейството. Ще приключите стари вражди и конфликти, а в дома ви ще има хармония.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg