Дневен хороскоп за неделя: Звездите ще ви помогнат днес да изпитате силата на любовта и привързаността.

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Дневен хороскоп за неделя: 2 май. Днес трябва да умеете да виждате в тъмнината и да чувате в тишината. Това не е ден за ярки или рискови действия.

Трудности днес могат да възникват ако плановете ви са по-високи от възможностите ви. Днес може да разрешите благоприятно битови или имуществени въпроси, но ако сте започнали да действате по тях през предишните дни или седмици. Хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби ще покажат благоразположеност към вас. В любовта може да преживеете разочарование, но това означава, че или сте имали по-големи очаквания или с действията си сте създали настоящата ситуация. Трудности ще възникнат около финансови документи и дела свързани с пари.

В тези неща ще трябва да сте по-внимателни и по-предпазливи. Момчетата и младите мъже ще се сблъскат с прояви на неискреност, измама или ще имат нереални очаквания свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Момичетата и младите жени родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще имат силен, успешен ден. Дано знаете как разумно и практично да се възползвате от днешните си възможности. 

Овен

С помощта на влиянието на планетите днес може да упражните властта си и да отстоявате мнението си по важен въпрос свързан с личния ви живот. Всичко, което може да направи вашият партньор е просто да се съгласи с вас.

Възможно е на представителите от първа декада на знака късмета да им изневери. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че не ви върви, защото подобни черни мисли, биха заразили и следващите дни.

Телец

Привидно, всичко в семейния ви живот ще върви както трябва, но това не означава, че през главата ви не минават мисли на съмнения и страхове относно за бъдещето ви. Опитайте се да погледнете от положителната страна на връзката ви.

Най-важното, което ви предстои е, да не подражавате на приятели или съседи, бъдете уверени в собствените си качества и късметът ви ще заблести. Трябва да имате предвид днес, че преди всичко трябва да бъдете себе си.

Близнаци

Романтичните ви идеали и всичко във връзката ви ще се движи по план, така че да нямате никакви грижи. Макар и нещата да се случват по-бавно от обикновено, приемете, че това е част от процеса към едни хармонични и здрави взаимоотношения.

Вашият късмет най-вероятно ще ви се усмихне през този ден. Не изпускайте този планетарен шанс, рискувайте умерено и ще се усмихнете доволно. Шансовете във финансите бъдат  водещите фактури днес.

Рак

Ако се опитате да наложите мнението си без право на отговор от страна на половинката ви, може да си навлечете проблеми. Днес е не моментът да се изявявате като глава на семейството, така че бъдете по-смирени и отстъпчиви.

Има вероятност от „негодувание“ от страна на Юпитер, това неизбежно ще се отрази ви се отрази неблагоприятно през този ден. Възможно е да срещнете не малко неприятности и перипетии по пътя си.

Лъв

Звездите днес ще ви подкрепят, ако решите да експериментирате с вашият партньор и да въведете нещо ново и различно в ежедневието си. Спомнете си от кога не сте си споделяли какво вълнува всеки един от вас.

Вероятно, ще повярвате на мними обещания, лъжи, предателство и прочие. Днес, ви предстои да поемете толкова много рискове, колкото никога до сега. Така или иначе, късметът ще бъде на ваша страна.

Дева

Тези от вас, които са самотни ще привличат вниманието на околните с ослепителен чар. Възползвайте се от тази ситуация и си уговорете среща с привлекателен за вас човек. При семейните, може да се появят нотки на ревност от страна на партньора ви.

Днес, трябва да бъдете смели и инициативни, ако искате да се възползвате максимално от положителното влияние на звездната конфигурация. Преценете добре стъпките, които трябва да направите, за да преодолеете препятствията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg