Любовният хороскоп на Алена за началото на май: ще спечелите нечие сърце

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

В началото месец май ни очаква благопритна космическа конфигурация. Това космическо събитие ще ни направи по-емоционални и искащи в любовта. Промени няма да липсват. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Звездите през тази седмица ще направят всичко в любовния ви живот по-интензивно. Ако любовната ви връзка напоследък не върви както трябва, то усещанията ви ще са като за празнота. При тези Овни, чиято връзка се развива добре, любовните емоции ще са положителни и всичко между вас и половинката ви ще бъде хубаво. Слънцето ще е в хармония с вашите планети, което ще ви направи и по-сантиментални. Моментът е подходящ за обсъждане на любовното ви бъдеще.


Телец

Звездната конфигурация в сектора на вашето партньорство ще повиши вашите емоции. Това уникално събитие може да срещне самотните Телци с нова любов или с някого, когото вече познават. Сериозно обвързаните може да стигнат до брак. Телци, очаква ви една хубава любовна седмица. Готови ли сте за нея?

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията ще се замислят върху това доколко връзката им ги удовлетворява. Необвързаните Близнаци може да се почувстват емоционално изтощени от това, че трябва да се справят с всичко сами. Важно е да се отпуснете и не забравяйте, че това е временен етап от живота ви.

Рак

Раци, този период няма да подмине и вашия любовен живот. Дълбочината и интензивността на вашите емоции се засилва в този период. Ще се стремите да получите това, което желаете в любовта. Възможно е да се усещате така, сякаш губите контрол над нещата. Не бъдете обсебващи и направете крачка назад.

Лъв

При обвързаните Лъвове, членове на семейството може да се намесят в любовния им живот. Не го допускайте. За тези от вас, които търсят любов, дните ще са дни на размисъл. Бъдете търпеливи, любовта е близо до вас.

Дева

Темите свързани с любовта ще бъдат на фокус и ще имате силното желание да ги обсъждате. Необвързаните Деви няма да скучаят, защото им предстоят интересни комуникации с някого, към когото изпитват емоции. Този човек ще ви покаже, че може би има бъдеще за вас, което може да ви донесе хубави емоции.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg