Любовният хороскоп на Оксана за май: чувства, меки и любвеобилни като топъл нежен дъждец

май
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Овен
Обвързани През този месец ви очакват интересни любовни промени. Около 9-ти ще ви се иска да излеете чувствата си, но тази откровеност може да рикошира седмица по-късно. Месецът е подходящ за интимни приключения. Необвързани Ако сте необвързани, е възможно да срещнете подходяща половинка, но преди това е добре да се погрижите за външния си вид.
 
Телец
Обвързани В средата на месеца трябва да бъдете внимателни, защото е възможно да имате пререкания с половинката. Обмислете внимателно чувствата си, за да сте сигурни дали сте направили правилния избор. Не прибързвайте с взимането на важни решения. Отдайте се на заслужена почивка, където ще имате възможност да останете насаме с мислите си.
Необвързани Ако търсите стабилна връзка, има огромна вероятност тя да започне именно през този месец.
 
Близнаци
Обвързани Сега е времето, в което Близнаците трябва да бъдат максимално мобилизирани. Задължително е през този месец да изясните отношенията си с половинката. Сега е моментът да пътувате и да свършите всичко, което постоянно отлагате. Отделете повече време на партньора си, което ще доведе и до сближаване помежду ви.
Необвързани Не се поддавайте на умели ухажори, защото връзката с тях няма да бъде дълготрайна.
 
Рак
Обвързани Милото ви държание към околните, ще се отплати. Любовният живот няма да бъде гладък, така че можете да очаквате скандали с любимия. Но не мислете, че това е нещо лошо, защото именно чрез скандалите ще успеете да се опознаете по-добре. През месец май можете да очаквате добри новини, което ще повлияе положително върху настроението и връзката ви. Не прекалявайте със задълбочаването в дребните проблеми, а дайте почивка на съзнанието си.
Необвързани Възможно е необвързаните от вас да усетят непреодолимо привличане към някой колега. Запомнете, че краткият любовен романс не си струва.
 
Лъв
Обвързани Ако има нещо, което обичате повече от романтиката, е познанието. Ето защо през месец май ще се стремите да научите всичко за предишните любовни връзки на вашия партньор. Добре е да имате предвид, че тази идея не е добра и е по-добре да оставите миналото в миналото. Заложете на повече романтични вечери у дома или в парка – важното е да бъдете насаме с любимия. Необвързани Ако сте необвързани, се оглеждайте внимателно, защото е възможно да срещнете някого, когато най-малко очаквате.
 
Дева
Обвързани През месец май ще ви се струва, че летите на крилете на любовта, но недейте да се заблуждавате. Възможни са пререкания с половинката, които могат да доведат до ожесточен и напълно излишен скандал. Усмихвайте се повече, отпуснете се и оставете поне веднъж вашият партньор да реши къде ще почивате това лято или пък в кой ресторант ще обядвате. Необвързани Необвързаните от вас ще трябва да се потрудят, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си, но накрая всичко ще си заслужава.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg