Седмичен любовен хороскоп на Алена: бъдете готови да срещнете любовта!

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

Седмичен любовен хороскоп на Алена до 26 юни. Звездите са благосклонно настроени към всяко ново романтично начинание. Бъдете готови да срещнете любовта!

Овен
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие непременно ще се уверите, че любимият човек ви обича и цени, при това много повече, отколкото очаквате. Всъщност, въпреки че, обикновено той не смята за нужно да демонстрира и доказва чувствата си, тези дни, всеки негов жест свидетелства за любовта, която изпитва към вас. Не скривайте радостта си! И нека знае, че бихте искали да прави това по-често! В момента сте сами? Усмихнете се! Наоколо има толкова много симпатични хора. Отворете сърцето си за нови чувства и запознанства! Човекът, когото търсите, е съвсем близо!

Телец
 През настоящата седмица вие сте в емоционален подем и според вашия любовен хороскоп, обземащото ви въодушевление ще осигури нормализирането на отношенията с любимия човек. Постарайте се да използвате този период пълноценно, за да заздравите своята връзка, като внесете нещо ново и свежо. В момента човекът до вас има особена нужда от подкрепа, посветете му всяка свободна минута, дарете го с ласки и ще се почувствате окрилени. Не оставайте встрани, щом сте сами! Открийте се за нови впечатления и срещи. Сред пъстрото множество наоколо броди вашата сродна душа, излезте навън и я посрещнете!

Близнаци
 През настоящата седмица е особено важно да бъдете откровени със себе си. Чувствате застой в отношенията си с партньора? Може би причината се крие в рутината на ежедневието? Потърсете емоционален отдушник сред красотата и свободата на природата. Подкрепете идеята на любимия човек за кратко пътешествие през уикенда. То ще ви зареди с нови емоции и ще върне хармонията помежду ви. Ако все още сте сами, тези дни не е нужно да бързате. Позволете си лек флирт или изчакайте по-добър момент. Вашето обаяние продължава да нараства, повярвайте и Съдбата ще ви изненада приятно!

Рак
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица обещава многобройни промени в романтичната сфера. Връзката ви навлиза в благоприятен период, който ще помогне да преодолеете дори и най-трудните ситуации. Тези дни любимият човек ще ви омагьоса с изненадващ жест на внимание. Дайте му цялата си топлина и нежност. Използвайте максимално това благоприятно време, да укрепите взаимоотношенията си. Звездите са благосклонно настроени към всяко ново романтично начинание. От вас зависи, дали една от следващите срещи, ще преобърне вашия живот. Бъдете готови да срещнете любовта!

Лъв
 През настоящата седмица вие ставате все по-загадъчни и привлекателни. Тази тайнственост ви обгръща с романтичен ореол и привлича неудържимо любимия човек. Сега е моментът да разпалите отново леко охладените взаимни чувства. Насладете се на топлината, завърнала се между вас, но не прекалявайте с огъня! Ако все още търсите своята сродна душа, несъмнено ви очаква успех, просто се запасете с повече търпение. През някой от следващите дни може да срещнете човекът, който ще накара сърцето ви да затупти щастливо!

Дева
 През настоящата седмица не позволявайте на съмнението да се настани в мислите ви. Поговорете откровено с любимия човек и ще усетите как надвисналите облаци се разсейват. Не пропускайте прекрасната възможност да прекарате уикенда заедно, в невероятно романтична атмосфера. Освободете ума си от ненужните притеснения, очакват ви прекрасни мигове, дори ако все още сте сами. Случайно запознанство може да открие за вас неподозирани хоризонти. Готови ли сте за романтични изненади? А защо не и за неповторима среща с любовта!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg