Хороскоп за новата седмица на юни: лирично настроение ще вземе връх

Юни

Седмичен хороскоп до 9 юни:

ОВЕН

Бъди внимателен в началото на седмицата, тъй като състоянието ти ще е такова, че няма да можеш трезво да преценяваш своите способности, ситуацията наоколо и да взимаш правилните решения. Ето защо, най-добрият вариант в този момент е да прехвърлиш всички отговорности на други хора. От средата на седмицата се активира способност към творческо мислене, ще станеш много активен и подвижен. В главата ти ще започнат да се появяват цял куп всевъзможни идеи и планове, които ще бъдеш в състояние да реализираш. От теб се изисква само повече усилие и увереност.

ТЕЛЕЦ

Ще ти се иска нещо необикновено, екстремно, необичайно, не стереотипно. Може да проявиш агресивност, особено в личния си живот. Склонност към романтика и приключения, може да възникне любов, но само на базата на разстояние, когато се намираш в един град, а обектът на твоята страст е в друг.  Тази седмица не може да се нарече успешна, но от друга страна, всичко е в ръцете ти, и затова някои негативни ситуации може да ги смекчиш и сведеш до минимум. От самото начало на седмицата ще имаш усещането, че никой не те цени и на никой не му пука за теб (като цяло това и ще се случва през седмицата), а това може сериозно да те разстрои и извади от равновесие. С този начин на мислене няма да ти се отдава никаква работа, което допълнително ще изостри ситуацията. Следователно, първо трябва да се вземеш в ръце и да действаш, без значение какво ще стане, поне ще знаеш, че си опитал.

БЛИЗНАЦИ

В работата не са изключени обстоятелства, когато ръцете ти ще се окажат буквално завързани. Без суетене и паника, ситуацията ще се разреши доста бързо и в твоя полза. Флиртуващото настроение, което ще те обхване към средата на седмицата, ще предизвика ревност в партньора, обаче такава проява на чувства сега ще се възприема от теб като доказателство за любов. Втората половина на седмицата е благоприятна за пазаруване. Сред многото покупки не забравяй да купиш подарък на приятел Водолей.

РАК

Силата в теб, ще бъде ключът от самото начало на седмицата, така че би могъл да успееш да направиш всичко и навсякъде, ако не беше едно "но". И то е, че не можеш да намериш самостоятелни решения, наблюдава се известно объркване и липса на самодисциплина. Събитията може да се развият много по-добре ако има някой, който да ти даде ясни инструкции за действие. Ситуацията ще се нормализира към края на седмицата, тогава ще разполагаш с достатъчно сили и разбиране какво е нужно първо да направиш, а "второто" само ще стигне до теб.

ЛЪВ

Ще полагаш усилия да задържиш обичайната си позиция. На установения начин на действие и живот все някога идва края. В живота ти настъпва период, когато старото и познато започва постепенно да отмира, за да освободи място на новото. Всички твои усилия да запазиш старата си позиция до нищо няма да доведат, дори повече ще разклатят ситуацията и ще предизвикат негативните хора около теб. Трябва да гледаш напред и да правиш планове за бъдещето. По този начин възможно най-скоро ще се отървеш от миналото и ще привлечеш в живота си положителното ново.

ДЕВА

Чувственото, сантиментално и лирично настроение ще вземе връх, а всички действия ще се извършват не от ума, а от интуицията. Трябва да търсиш и да намираш подкрепа в околните, да поддържаш традициите на своите предци, на своето семейство. Запазването на традициите не е поддържане на пепелта, а запазване на огъня. Подкрепата в труден момент ще идва от миналото: спомени, приятели от студентските години или наставления от по-старото поколение.

ВЕЗНИ

През цялата седмица ще получаваш знаци, които ще ти подсказват правилния път, кога и как трябва да постъпваш, какви решения да взимаш - просто трябва да се вслушаш в тях, да слушаш интуицията си, да бъдеш внимателен. Но тъй като си доста упорит в своите възгледи за света, ще ти се иска с всички сили да отстояваш своята позиция и да проявяваш недоволство към съдбата и околните, но събитията може да започнат да се развиват не е в твоя полза. Плановете ти могат да се провалят внезапно и за всички свои грешки ще отговаряш с главата си, а твоите постижения и положителни страни няма да ти бъдат извинение.

СКОРПИОН

За теб тази седмица е добра. От самото и` начало ще се почувстваш в центъра на вниманието и ще се гордееш с нещо, което ще покажеш на света. Успехът в бизнеса и кариерата е във възход. Към средата на седмицата ще се почустваш в пълна хармония със себе си и околния свят. Ще те изпълни състояние на радост и удовлетвореност. Към края на седмицата може да почувстваш малко разочарование в любовта, но всичко ще приключи благополучно и ще имаш шанс да закрепиш връзката си.

СТРЕЛЕЦ

В началото на седмицата е възможно игриво и весело настроение, бодър дух и романтика. По това време може да започнеш лекомислен флирт, но кой знае до какво ще доведе в бъдеще. Всички събития около теб ще се развиват много бързо и ако не пропуснеш подходящия момент, може да успееш да направиш нещо много важно за себе си.
През втората половина на седмицата е възможно пътуване, някаква много енергична дейност, парични постъпления или поне обещание за такива.

КОЗИРОГ

Прекарай тази седмица в уединение, старай се да избягваш контакти с близки хора и пребиваване на оживени места. Емоционалното ти състояние е подкопано, има риск от депресия, но ако се вземеш в ръце ще можеш да оползотвориш добре този период.

Остани насаме със себе си, прочети психологическа литература или гледай вълнуващ филм, разбери своите желания и нужди - това ще ти позволи да сложиш всичко на мястото си и да действаш по-съзнателно и конструктивно, а не просто да останеш в депресирано настроение, неразбирайки неговата причина и невиждайки изход.

ВОДОЛЕЙ

Това е много благоприятна седмица за теб по всички въпроси, свързани с отношенията с други хора, независимо дали е романтична среща или бизнес-партньорство. Ти си пълен с емоции и чувства и в същото време много активен, което позволява лесно да правиш нови познанства във всяка компания и ефективно да действаш във всяка ситуация. Тази седмица ще бъдеш в състояние да балансираш ситуация, която не ти дава спокойствие от дълго време и не се нарежда по желания от теб начин. При нужда не се страхувай да се опреш на други хора - те ще ти помогнат.

РИБИ

Спокоен и балансиран период, уютна домашна обстановка. Доброто състояние на нещата ще ти позволи да се отпуснеш, ако не напълно, то поне да не се притесняваш за текущите събития. Наслади се на момента, в началото на седмица приключи с неотложните дела и се отпусни.

Желанието за активна самореализация и стремежът през цялото време да работиш върху нещо, няма да ти позволи да възстановиш собствените си сили, ще предизвика видима съпротива от страна на близките, поради възгледи и плановете, които ще се различават от твоите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот