Седмичният хороскоп: любов и щастие се настаняват в сърцето ви

Юни

Тази седмица ще си толкова чувствителен, че може да се сравниш с цвете, към което трябва да се отнасят максимално внимателно

ОВЕН 21.03 – 20.04

Благоприятна седмица да сложиш всичките си дела в ред и да се наслаждаваш на живота. И въпреки, че ще чувстваш определена умора от свършената работа, настроението и общия емоционален фон ще бъдат на висота.
Положително се нареждат отношенията с любимите хора, така че е добре в този момент да приемаш гости или да се занимаваш с домакинството. Това е добро време за различни ценни придобивки, парични вложения, действия за подобряване на материалното положение. Зад гърба ти може да се върши нещо неприятно и ти просто да не забележиш, защото погледът ти е насочен в съвсем различна посока, откъснат е от сегашното време и място. Този период е добър за творчески пориви, но за практическа работа съвсем не е подходящ.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Това е период на "пречки и спънки", които трябва да преодоляваш без да се страхуваш да рискуваш! Честно казано, този период е свързан с преодоляване на малодушие, страх, дори на нивото на разговори. Ще ти се иска да кажеш нещо на някой, от който зависиш и може да не спиш цяла нощ в търсене на точните думи. Моментът е подходящ ако искаш да промениш себе си, да преодолееш своите страхове и комплекси. Не се страхувай да се променяш и подобряваш, не се страхувай да действаш - но не забравяй, че поговорката "седем пъти мери, един път режи" е напълно подходяща за дадения интервал от време. Сега трябва да действаш, но внимателно, обмисляйки всяка стъпка, претегляйки всяка дума!

Тази седмица се заеми с реализацията на отдавна замислени планове, само не се превръщай в тиранин, тъй като ще ти се иска да командваш. В живота ти се задават промени, но за да бъдем по-точни – ти сам ги привличаш. Тази седмица е подходяща за раздяла с нещо старо и отегчително.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06    

"За да ти е добре - трябва да помагаш на другите!" Това е период за оказване на подкрепа на тези, които се нуждаят от нея и тогава подобряването на материалното ти положение е гарантирано. Ако не искаш да даваш на заем – събери твои вещи, които вече не са ти необходими и ги раздай на нуждаещите се. Тази седмица е благоприятна за подписване на договори, за увеличаване на печалбите и растеж на семейния бюджет. Като цяло, твоят зодиакален знак трябва да започне добре да заработва.
Ще трябва сериозно да се замислиш за това, което правиш и дали то е свързано с това, което наистина искаш. Виждайки драстична разлика между първото и второто, може да изгубиш желание за действие, но това не е начин да подобриш живота си. Тази седмица може да бъдеш изоставен или да останеш сам със себе си - зависи от начина, по който гледаш на живота. Благоприятен период да посветиш време на себе си, да разбереш своите желания и стремежи и нещо да промениш в живота си. Особено пълен със сили и решителност ще бъдеш през втората половина на седмицата.

РАК 22.06 – 23.07

Може да се окажеш в епицентъра на събитията. Във всеки случай, искаш или не, за теб ще говорят и събират различна информация. Работи по-добре у дома, спусни всички щори, така че "жълтата преса" да не проникне в творческата ти работилница. Не трябва да бъдеш много активен, може да възникне проблем със себереализацията. През този период може да се окажеш на най-ниското стъпало в кариерата, но след сегашния спад, те очаква подем. В началото на тази седмица те очаква емоционален изблик и той обещава да бъде положителен. Може да опознаеш партньора си по нов начин, да разбереш причините за неговото поведение, да опознаеш неговите скрити желания и истински потребности, което ще се окаже благоприятно на по-нататъшното развитие на отношенията ви. В края на седмицата се запаси с търпение, тъй като резултатите от съвместни дейности и предприети от теб действия няма да се появят веднага.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сега Лъвът се нуждае от общуване и той може с часове да разговаря, дори по мобилен телефон с Австралия, а сметката ще го изведе от състоянието на ступор. Друга страст на Лъвовете в момента е любовта към пътешествията, книгите по география и слабо влечение към обучението. Защо е слабо? Защото Лъвовете се учат добре, само ако сами го пожелаят. Трябва да се възползваш от този период и да заминеш там, където никога не си бил. А това трябва да бъде едно райско място с приказни наслади на баснословни цени! В началото на седмица ще си изпълнен с радост и оптимизъм, дори в известна степен инфантилизъм. За съжаление, тази енергия е малко вероятно да я отправиш в правилната посока, тя бързо ще се разсее заедно със състоянието на лека еуфория, а в замяна ще дойде затвореност и изолация. Подходящ момент да си отдъхнеш от всички и от себе си. Постарай се да не се вглъбяваш във всекидневните си проблеми и да се замислиш повече за вечното, за наистина глобалното и за самия себе си. В края на седмицата ще се активира финансовата сфера, може да има и парични постъпления.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девата ще бъде обзета от страсти. Ще ти се иска да придобиеш, да получиш и може би, дори да откраднеш. Контролирай себе си в последния порив. Това предупреждение се отнася не само за неодушевени предмети, може да поискаш " лично щастие." Но не смесвай личния живот с работата. Това е доброто време за получаване на наследство и оформяне на собственото наследство. Финансите сега не трябва да бъдат на преден план. Не се препоръчва също използването на колективни пари за лични цели - не трябва да влизаш в дълг. Този период ще бъде неблагоприятен за теб, но за неприятните събития сам ще си си виновен. В началото на седмицата в теб може да се зароди мисълта да забогатееш по нечестен път, за сметка на други хора и ако не можеш да устоиш на този импулс - нищо добро няма да излезе. Планът ти ще бъде разкрит и ще понесеш справедливо наказание. В крайна сметка няма да успееш да подобриш финансовото си положение, а и социалното ще пострада. Опитай се да се въздържаш от всякакъв вид непочтени постъпки!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За теб тази седмица е период на протекции, връзки, помощ от роднини. Сам малко ще можеш да направиш, така че важно значение сега придобиват комуникационните ти умения и способността бързо да се ориентираш във всяка ситуация и да извличаш изгода за себе си от общественото положение на другите. Тази седмица "излишни" запознанства няма да има - дори "случайни" хора може да ти помогнат в момента или в следващите няколко месеца. За реализация в професията, сега се нуждаеш от нов източник на информация. Ако се чувстваш посредствено - причината за това не е умората, а твоя постъпка или грешно действие, които си извършил за постигане на лични цели ( в кариерата). Везните сега трябва да бъдат "по-тихи от водата и по-ниски от тревата".  Добре е в този момент просто да се отпуснеш и отдъхнеш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Внимавай в личните дела и любовта! Ще има хора, които ще те теглят на някъде, ще те убеждават в нещо, ще претендират за нещо и ще трябва да предприемаш действия, които не могат да бъдат наречени спокойни, които не би извършил преди. Но за всичко има първи път. Трябва да събереш сили и да започнеш. Може да се наложи пред някой да се оправдаваш, пред друг да полагаш усилия и да се изчервяваш. Добре е сега да пътуваш, още по-добре е ако тези пътувания бъдат в съня ти - това ще е знак за бързи промени в живота ти. Преди да си легнеш следва да четеш хубави книги. Приготви се да бъдеш въвлечен в някоя история. Твоят знак, разбира се, се откроява със своя блясък и оригиналност. Стремиш се да опознаеш света около теб, опитваш се нестандартно да подходиш към случващото се, понякога сам се объркваш в това, което си искал да направиш и всички да изненадаш. Тази седмица трябва да се мобилизираш и да действаш - да тичаш, да работиш, да участваш в конкурси и да вървиш нагоре по кариерната стълбичка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Така си потопен в своя собствен свят, че практически любимият човек прави безплодни опити да те върна в реалността. Поне малко му помогни. Невнимателно казана дума или неточна критика по адрес на любимия, може да предизвика объркване и негодувание, защото и без това не му обръщаш достатъчно внимание. Уикенда е идеалния момент да компенсираш най-сетне загубеното време. Например, опитай да организираш съвместно пътуване. Позволи си да се отпуснеш. В началото на седмицата нещата ще се случват без твоето участие. Обичаш да пътуваш не защото харесваш влакове, фериботи, кораби и собствените си крака; не защото снимките ще бъдат окачени на стената (между другото любимото занимание на твоя знак е да закачиш мишена във формата на красив гол плейбой или гола дама), а защото там далеч проявяваш всичките си таланти ... ! Така, че пътувай!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица ще си толкова чувствителен, че може да се сравниш с цвете, към което трябва да се отнасят максимално внимателно – на време да го поливат и нежно да го обгрижват. В противен случай на стъблото му ще се появят тръни и то отровни. Нека казаното по-горе да го прочете твоя партньор - да те обгради с любов и да ти купи подарък. Това е период на изкусна дипломация и преговори. Затова, крачка вдясно, крачка вляво - и няма да успееш да избегнеш "военните действия". Изпълнявайки работата си деликатно, с ум, ще спечелиш доверието на свои дългогодишни партньори. Това е период на повтарящи се сделки и връщане на стари клиенти. Не предприемай прибързани и непристойни действия. В състояние си да извършиш пакост или да направиш нещо незаконно, за да подобриш положението си, но това няма да ти донесе истинската радост. В живота ти назряват промени, те ще бъдат стремителни, но в крайна сметка ще доведат до положителни резултати. От теб се изисква да не се съпротивляваш на промените, да се освободиш от старото без да го задържаш и да позволиш на новото да навлезе в живота ти, без да му се съпротивляваш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

 Усещаш, че те очаква някакво изпитание, тест, важна среща, промяна на работния график, или стари рани ще напомнят за себе си - ще започнеш да се занимаваш с тялото си, подготвяйки го за бъдещи победи. Бъди внимателен в началото на седмицата - ще бъдеш по-развълнуван, нервен и в тази връзка ще се изострят всички твои хронични заболявания. Но като цяло този период символизира процеса, когато военните се подготвят на плацдарма за бъдещите си победи. Необходимо е добре да се въоръжиш и да не се движиш късно през нощта по непознати улици. Ако си много отговорен човек - тогава ще ти стоварят още една поредна и много деликатна задача.

Увереност в собствената правота и абсолютна непоколебимост ще ти позволят активно да лобираш своите интереси и да постигнеш успех в тези ситуации, които изискват упоритост и голяма настойчивост. Но ако пренесеш това състояние в личния си живот, резултатът може да се окаже съвсем различен. И дори да постигнеш междинен успех, в крайна сметка рискуваш да останеш самотен.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не си заслужава с никой да водиш "военни действия", тъй като ще затънеш в безкрайни разправии и оскърбителни изявления. Започва период на дипломация. Благодарение на таланта си ще печелиш битки в професионалната сфера. Изпълнявай работата си в усамотение, където няма място за друго мнение освен твоето - винаги ще се намери "черна овца", която да се бунтува срещу твоето мнение. Период на творчески подем. Децата може да задават повече въпроси, защото тази седмица е за предаване на опита на новото поколение и на възпитателния процес ще трябва да отделиш повече от личното си време.
В началото на тази седмица, толкова активно ще преследваш мечтата си, ще бъдеш толкова увлечен от процеса, че може напълно да забравиш, какво точно искаш. Твоите желания, думи и действия ще се разминават.  Опитвайки се да преследваш нещо, без да обмисляш какво и защо, само ще те измъчи, опустоши отвътре, без да ти даде нещо в замяна. Намали темпото малко, за да имаш възможност да се оглеждаш и встрани.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот