Седмичен любовен хороскоп: Голямата любов ще бъде до вас и ще ви дари в романтика, страст и смисъл

Любопитно
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

В любовта до края на  октомври ще има два полюса. Единият обещава много романтика, щастие, нови възможности. Другият конфликти, смирение и добре обмисляне на думи и решения. Какво ви очаква в сектора на любовта? Ето какво показва звездната карта.

Овен

Ако се намирате във връзка, през тази седмица е възможно да се чувствате така, сякаш не сте на една вълна с любимия човек. Комуникацията между вас ще бъде трудна. Постарайте се да спазвате добрия тон и да не бъдете дребнави. В случай, че нямате половинка до себе си, офис романтика може да развълнува сърцето ви. Стрували си да опитате? Да!

Телец

Романтиката ще липсва през първите дни от седмицата в живота на Телците. Но в петък благодарение на Венера,  ще сте благословени да споделите любовта си с някой специален.

Близнаци

За някои от обвързаните представители на зодията, предстоят решаващи за връзката дни. Възможно е това, което желаете на този етап, да не може да го получите. Също така, не са изключени и различия помежду ви, които застрашават мира във връзката ви. Не прибързвайте с решения или думи, за да не съжалявате на по-късен етап.

Рак

Ако през последните дни не сте се разбирали с любимия човек, сега е моментът да разговаряте и да възстановите топлината във вашата връзка. Най-накрая ще постигнете съгласие по важен въпрос. Също така, звездите ще ви помогнат да изразите любовта си свободно един към друг.


Лъв

Обвързаните Лъвове е добре да избягват трудните разговори с половинката си, защото само ще се разочароват. Добрата новина е, че финансите ви са повече от добре и това ще провокира желанието във вас за романтично кратко пътуване.

Дева

Вашият любовен живот може да изглежда прекалено хубав. В петък Венера ще бъде в перфектно положение и това ще ви дари с много щастие в любовта. Взаимоотношенията с партньора ще ви носят много радост. Ако търсите своята половинка, имате шанс да я срещнете.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg