от Алена за вас: любовен хороскоп на щастието за Лято 2021

Любопитно
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Какви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп за bTV радио изготви астрологът Светлана Тилкова - Алена.

ОВЕН

Необвързаните ще се радват на комплименти, ще са ухажвани, може да срещнат половинката си. Не бъдете напористо импулсивни. Предупреждението за всички е да внимавате да не си изпускате нервите, ако ви ядосат, за да не стреснете и уплашите любимите си.

ТЕЛЕЦ

През лятото сте изтъкани от емоции и на моменти действате импулсивно. Ако избегнете разочарованията, ще бъдете обградени от почитатели, а ако сте необвързани, може да срещнете по време на вашата почивка или при делово пътуване вашата половинка.

БЛИЗНАЦИ

Думите, които характеризират вашето лято са: влюбени, сгодени и женени. За вас лятото е носител на щастие. Ще сте ухажвани от родените в огнените знаци, които са привлечени от вашето добро настроение, създаващо поводи за веселие и смях.

РАК

Семейните да се предпазват от флиртове и изневери, а ако не сте семейни, може да ви изненада познанство и влюбване в представител на Риби. Ще бъдете обичани, ценени и уважавани, но се пазете от финансови загуби заради ненужна щедрост и желание да задоволявате нечии капризи.

ЛЪВ

Летните месеци ви позволяват да сбъднете желанията си. Ще срещате и ще се запознавате с впечатляващи мъже и жени. Ако сте самотни и необвързани, имате богата възможност за личен избор. И все пак бъдете отговорни към личните си отношения, защото ако имате скорошно познанство и изведнъж се появи нов обект, грабващ вниманието ви, рискувате от два стола да се стоварите болезнено на земята.

ДЕВА

През летните месеци както винаги сте склонни да критикувате и да подреждате живота на околните. През юли и август съдбата ви поднася възможността да видите и красивите черти на хората, а необвързаните може да се влюбят, но ако продължавате да сте фиксирани върху малките детайли и сте заядливи отношенията ви няма да се развият.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg