Любовният хороскоп за днес: Бъдете смели и оставете съмненията настрана. Разкрийте чувствата си и бъдете откровени.

Любопитно

Седмичен любовен хороскоп:

  ОВЕН
 Луната ще повлияе благоприятно на вашите социални контакти. Планетите са благосклонни към вас и създават много възможности за контакти с хора, но внимавайте, защото те могат да се окажат непостоянни. Оставете нещата да се случват от само себе си и не мислете много, много за последствията.

 ТЕЛЕЦ
 Предстои ви голямото предизвикателство да обърнете гръб на миналото, което по принцип не ви се отдава. Венера ще ви накара да търсите промяна във външния си вид и поведението си. Бъдете склонни на компромиси. Не бъдете инати.

 БЛИЗНАЦИ
 Предстои ви седмица на творчество и романтика. Може да разчитате на чара си, за да постигнете удовлетворение. Не позволявайте на грубовати забележки или завист да развалят настроението ви. Ще привлечете доста позитивно влияние към себе си.

 РАК
 Луната ще ви направи по-трудни в контактите, за да запазите тайни. Неочаквани събития ще ви накарат да разкриете доста подробности по провокативен начин. Ще успеете да предотвратите възможен конфликт, ако запазите самообладание. Бъдете по-сдържани.

 ЛЪВ
 Благодарение на звездите и в частност на Слънцето ще се радвате на прилив на енергия и повишаване на самочувствието ви. Вече сте готови за промяна. За необвързаните – време е да поемете инициативата и да намерите любовта на живота си.

 ДЕВА
 Бъдете готови за неочаквани новини, които да ви накарат да вземете нетипично за вас решение. Ако сте готови за промяна в личния си живот, моментът е подходящ, за да поемете по нов път. Опитайте се да се контролирате и да не прибързвате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот