Любовен хороскоп за уикенда: ще реагирате твърдо на разклоненията от Съдбата, ръководени от своята интуиция

Любопитно

Ще усетите прилив на вдъхновение, почерпено от извора на любовта!

ОВЕН 
 Възможно е да се чувствате превъзбудени, задържайте ентусиазма си. Към средата на седмицата нещата ще се променят и ще посрещате всичко с остроумие и чувство за хумор. Ще сте приятелкси настроени за общуване и ще търсите вълнуващи преживявания.

ТЕЛЕЦ 
 Разположението на звездите ще повлияе на вашето самочувствие и ще се почувствате значително по-добре. Вярвайте във себе си, защото това е ключът към добрите ви взаимоотношения с другите, тъй като по-високата самооценка ви прави и по-желани от партньора.

БЛИЗНАЦИ 
 Възможно е да не срещнете това забавление, което очаквате, защото звездите са ви подготвили малко предизвикателства. Ще трябва да се справите със съпротивата от страна на партньора и обстоятелства, които създават това за връзката ви. Благодарение на Луната обаче имате шанс да подобрите социалните си контакти в зависимост от подхода ви.

РАК 
 На преден план излизат най-близките ви взаимоотношения с хората, затова романтичният ви живот е в подем. Изяснете какво точно искате от околните, за да не давате повече от нужното. Изисква се да сте по-решителни, когато разрешавате проблеми, отнасящи се до връзката ви.

ЛЪВ 
 Вие сте открита личност. През тази седмица ще се радвате на внимание от страна на околните. Запазете това поведение, за да можете да прикриете вашата строгост и да не отблъснете важен за вас човек.

ДЕВА 
 Очаква ви романтична седмица, изпълнена с емоции. За да я имате на 100 % направете нещо различно, интригуващо и забавно. По този начин ще приповдигнете не само своето, но и чуждото настроение и така ще бъдат съществуващите бариера в отношенията ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот