Алена: последната седмица на октомври отключва период на щастие и любов

Октомври

    В предишните три седмици в центъра на вашето внимание са се намирали ангажименти и събития, влияещи върху стабилността на вашето благосъстояние. Формирала се е някаква тенденция, която от 18 до 31 октомври може рязко да се промени, при това във всяка една посока

ОВЕН
    Ако се стремите да постигнете успех в обществената дейност, сега е най-подходящото време да сте сред хора, да се изявявате по най- нестандартен начин, понякога дори екстремен. Време е за всичко, чрез което не само можете да влияете на другите, но и да използвате тяхното влияние и възможности. Публиката и външните събития сега повече от обичайното влияят върху живота ви, отколкото вие самите. Затова е по-ефективно не толкова да задавате тон, колкото бурно и активно да реагирате на случайно създаващата се ситуация и да избирате компанията на хора, от които имате нужда. Събитията от текущата седмица ще изяснят доколко благополучни са в последно време вашите съпружески, семейни отношения и отношенията ви с деловите партньори. Обществено активните хора разбират доколко са търсени и необходими и постигат успех. Ключови, показателни събития се случват във вторник, сряда и четвъртък.
     

ТЕЛЕЦ
    Родените през периода 20 (21) - 28 април, през тази седмица са импулсивни, изпълнени с безпокойство за това как ги възприемат хора и публика, готови са да се държат провокационно и дори шокиращо, за да завоюват вниманието на околните. Всичко, което се случва през тези дни, всъщност зависи от устойчивостта на вашата психика и умението да се контролирате. Ако това липсва, вие нееднократно ще попадате в ситуации, когато ще се "отнесете" и ще извършите постъпка, за която после ще съжалявате, постъпка, чиито последствия ще бъде невъзможно да бъдат поправени. В понеделник вие държите в ръцете си контрола върху случващото се и спокойно реализирате своите планове. Ако вторник, сряда и четвъртък Телците изживеят спокойно и благополучно, значи в следващите месеци животът им ще е стабилен и никакво "чудо" (нито лошо, нито хубаво) съдбата няма да им поднесе. В събота и неделя Телците ще бъдат обкръжени от добре отнасящи се към тях хора. Съветът е да се възползват от това.
     

БЛИЗНАЦИ
    Периодът е подходящ да използвате служебното си положение с цел самоутвърждаване, получаване на материални блага и морално удовлетворение от собствените си професионални постижения. Всички възможни затруднения по този път ще се проявят в сряда, четвъртък и петък. Но само за да се справите с тях и да ги използвате в свой интерес. От 22 до 31 октомври си струва да умножите и използвате своите делови и лични контакти. През този период това ще има максимално положителен резултат. В петък се случва тревожно, доста неочаквано събитие. Затова пък през почивинте дни вие ще си починете чудесно в прекрасна компания. Постарайте се през цялата седмица да не влизате в принципни спорове с делови характер. Ако с някого се е формирала съперническа, конфликтна ситуация, тя задължително ще се прояви в четвъртък. В същото време, чрез нея вие лесно ще се ориентирате доколко вашите думи и мисли са в противоречие с постъпките ви. Ако не е така, значи сте успешен човек.
     
РАК
    Юнските Раци живеят в стабилен ритъм, с помощта на обстоятелствата и надеждни партньори. Без да бързате реализирате своите доста смели планове. Най-показателни и благополучни събития се случват в понеделник. Родените от 8 до 14 юли във вторник ще се убедят доколко са напрегнати нещата в семейството или отношенията с влиятелен човек, от когото зависят много неща. Може би ще съумеете да промените ситуацията в посока споразумение и съгласие в събота и неделя. През почивните дни вие сте щастливи, ако сте заобиколени от хора, които обичате. Позволете си да се отпуснете и да получите удоволствие от живота. За мнозина от вас от 18 до 31 октомври семейните обстоятелства са нестабилни. Нестабилността може да е породена от стрес, но пък това е времето, когато най-лесно можете да насочите ситуацията в друго русло.
     

ЛЪВ
    От средата на септември до средата на ноември повечето от вас преживяват изблик на енергия. Това се изразява в повишена организационна и двигателна активност - правите много интересни неща, съревновавате се, участвате в съперничество и т.н. Всичко това е хубаво, ако не трябва да се занимавате съсредоточено с умствена дейност. Защото никой не може да бяга и да мисли едновременно. В крачка може само да съобразяваш, а това е нещо различно. Затова не всичко, което правите, ще се получи оптимално или в бързането ще забравите да свършите нещо, което е трябвало, предпочитайки друго, което сте искали. Впрочем, в това няма нищо страшно, това е признак на сили и здраве. Ако пък вашите действия силно противоречат на "битовия разум" или логиката, в четвъртък ви чака малко неприятно "откритие" във вид на дребен конфликт с член на семейството или битова травма. Макар че на фона на ентусиазма ви и в бързането дребните травми вече ви преследват. От 18 до 31 октомври при Лъвовете се създава доста неспокойна обстановка, която ще стане изпитание за вашата репутация. Разбира се, в никакъв случай няма да бъде така при всички Лъвове.
     
ДЕВА
    В предишните три седмици в центъра на вашето внимание са се намирали ангажименти и събития, влияещи върху стабилността на вашето благосъстояние. Формирала се е някаква тенденция, която от 18 до 31 октомври може рязко да се промени, при това във всяка една посока. Късметлиите ще открият за себе си нов източник на блага, неудачниците ще се окажат "в дупка". Показателни са събитията във вторник и сряда - бъдете нащрек с всякакви финансови операции, изключете лекомислието, рисковете в разходите и инвестирането на средства. Това не означава бездействие. Просто старателно предвиждайте рисковете, както повечето от вас умеят. Нервни събития ви предстоят в сряда и четвъртък. Важното е да не повлияят върху здравето ви. С всичко останало вие ще се справите.

  ВЕЗНИ
    През отминаващата седмица последните представители на знака Везни пресякоха границата на личната си година, получавайки от звездите "задание" за следващата година и ресурси за неговото изпълнение. При повечето в следващата половин година ще се случат сериозни промени в социалните обстоятелства. В каква посока - зависи от личната им съдба. Най-вероятно, вие ще бъдете принудени да взимате решения в предлаганите обстоятелства, не да ги създавате, а само реагирайки на тях. От това доколко адекватно в отговор ще бъде вашето решение и поведение, зависят много неща. Надявайте се на по-доброто. Впрочем, "процесът", който ще доведе до кардинални събития не по-късно от пролетта, вече ви е подал знак още през миналата пролет, затихвайки за известно време през лятото. Така че съвсем непредвидими събития вече са малковероятни, но ще се наложи да отговаряте на новите предизвикателства. През тази седмица за всички приоритет ще бъдат семейните въпроси, в които дано да имате успех.
     
СКОРПИОН
    Неспокойните и напрегнати семейни обстоятелства изискват от вас постоянна намеса във вид на ръководство на ситуацията и реални постъпки. Имайте предвид, че от 14 до 25 октомври идеите и делата при вас изобщо не се покриват, а си противоречат едни на други. Оттук са и конфликтните или дребните травмиращи събития. Особено при онези от вас, които не се разбират със съпруга(та) си. Всичко зависи от вашия характер и готовност за едно или друго развитие на ситуацията. Най-важното е да пазите здравето си и по възможност да запазите позитивната си нагласа. Ключови събития, които ви засягат силно, се случват в четвъртък и петък. През почивните дни остротата на случващото се губи силата си и с малки усилия вие може да създадете за себе си и за хората, които обичате, прекрасна почивка.
     
     
СТРЕЛЕЦ
    От 18 до 31 октомври Стрелците, родени през втората десетдневка на декември, се оказват в бурния поток от непредвидени събития. Възможно е това да се прояви в обновавяне на трудовата и обществена ситуация или в спонтанността на приятелските и романтични отношения. За добро ли ще бъде или за лошо, трудно е да се каже еднозначно. Във всеки случай, не си струва да се прави това, което после ще бъде невъзможно да се поправи. Останалото зависи повече от обстоятелствата, отколкото от вашите постъпки и намерения. Ключово събитие се случва в сряда, и тогава ще научите всичко. Понеже вече не по-малко от месец вашата активност, комуникативност и "острота на ума" неперкъснато растат, вие трудно се задържате на едно място и не можете да се занимавате със скучна рутина. Особено некомфортно ще ви бъде от 14 до 25 октомври. Постъпки и намерения (мисли) явно са в противоречие. Справяйте се със себе си, със своите скрити, но дълбоки и нерадостни чувства, които особено в четвъртък ще ви тревожат доста.      
     
КОЗИРОГ      
    В предишните три седмици развитието на събитията ви е показало надеждността и висотата на вашето социално положение и кариера. Позитивните събития, даже и дребните, са намеквали за по-нататъшни успехи. От 14 до 29 октомври за някои Козирози съдбата готви сериозна промяна на статуса - женитба или развод, загуба на длъжност (репутация) или издигане в кариерата. Дори здравето ви може рязко да се промени, при това във всякаква посока. В тези дни вие сте като в люлка. Да се надяваме, че този атракцион вие ще възприемете като радостен или като такъв, който отваря известни възможности. Въпреки това, във вторник и сряда обмисляйте и контролирайте всяко, дори най-дребно събитие и по възможност го използвайте в свой интерес. Събитията и вашето състояние през тези дни са доста показателни от гледна точка на стабилност или надвиснали промени. Най-добре владеете и управлявате ситуацията в понеделник.      
     
    
ВОДОЛЕЙ
    През тази седмица най-неспокойни, активни и конфликтни на ниво дискусии са родените през първата десетдневка на февруари. От 14 до 25 октомври тази превъзбудена хиперактивност влиза в противоречие с обкръжаващите или със собстевните ви намерения. Вие се движите толкова бързо, че не успявате да обмислите всичко. Това може да доведе както до дребни травми, така и до сериозни делови спорове и конфликти. Най-показателни събития ще има в четвъртък и петък. Пазете репутацията си и добрите отношения с "висшестоящите", с хората, които обичате и уважавате. В семейството, от 18 до 31 октомври са възможни неочаквани събития и спонтанни постъпки от страна на членове на семейството, на които ще се наложи да отговорите. В това отношение показателни са събитията в сряда. Вашата активна позиция не трябва да доведе до постъпки и събития, които след това ще бъде невъзможно да поправите.      
     
 
РИБИ
    От 18 до 31 октомври се случват независещи от вас събития, които скоро ще повлияят върху нивото на вашето благосъстояние. От вас се изисква да уловите тенденцията и да наклоните "везните на съдбата" и благосклонността на нужните ви хора в своята посока. До повратна точка се стига във вторник - поставете тежестта в онази страна на везните, която ви е изгодна. Още в понеделник можете предварително да направите нещо в тази посока, опирайки се на благосклонността на шефове или на човек, от чиито услуги сте заинтересовани. В сряда и четвъртък обстоятелствата не са съвсем на ваша страна. А виж, през почивинте дни всичко се подрежда прекрасно - вие можете да си позволите да реализирате изцяло своите потребности и желания. Ще се намери кой да ви подкрепи и поощри.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот