Седмичният любовен хороскоп на Оксана: чувствате се на седмото небе от щастие

Януари
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Вижте какви изненади ви очакват в любовта през първата седмица на януари.

Овен

Тази седмица ще бъдете още по-решителни, отколкото сте по принцип. Ще вземете нещата в свои ръце и ще говорите със своя партньор за перспективите, които стоят пред вас като двойка. Имате усещането, че прекалено дълго време отношенията ви буксуват на едно място и е време да направите следващата крачка или да се разделите. Звездите са на ваша страна, затова викайте семейния съвет и отстоявайте позициите си докрай

Телец

Време е да се научите да харесвате тялото си такова, каквото е, и да се отърсите от комплексите си. Знаем, че това не е нещо, което се случва за един ден или една седмица, но все някога трябва да се постави началото и сега е идеалният момент. Научете се да се глезите и да се наслаждавате на радостите на живота, без да чувствате никаква нива. Телците ще станат много проницателни относно чуждите емоции. Това би било чудесно, ако вие не сте емоционално натоварени с вашите собствени нужди и емоции, което може да попречи на общуването. Ако искате да давате и получавате любов, ще трябва да се разтоварите от този емоционален товар. Така ще се отървете и от несигурността, която изпитвате. Направете го, за да изпитате любовта, която заслужавате.

Близнаци

Усещате пробив в интимните ви отношения. Сексът определено не е както преди и този факт ви тревожи. Ще се чувствате изолирани и самотни, дори да сте във връзка. Не потъвайте в черни мисли и не се самосъжалявайте. Стегнете се и вземете нужните мерки, общувайте помежду си, излезте на романтична вечеря, забавлявайте се и нещата ще се наредят от самосебе си.

Рак

Тази седмица ще се чувствате уязвими и като защитна реакция ще издигнете непробиваеми стени около себе си. Няма да показвате или споделяте емоциите си, но този имидж в един момент ще започне доста да ви тежи. Освен това човек от обкръжението ви ще се опитва да ви вмени чувство на ревност към вашия партньор, което допълнително ще утежни ситуацията. Отстранете подобни „приятели“, които си пъхат носовете в чуждите работи, от живота си.

Лъв

Тази седмица май ще бъде седмицата на Лъвовете. Чувствате се на седмото небе от щастие и то не защото нещо грандиозно се е случило в любовния ви живот, а просто защото оценявате всеки миг на блаженство, хармония и отдаденост, който споделяте със своята половинка. Обвързаните представители на зодия Лъв вероятно ще предприемат следваща важна стъпка в отношенията си, докато свободните ще срещнат интересна и завладяваща личност, с която звездите им предричат светло бъдеще. 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg