Алена загатва: на прага сте на нова любов:седмичен хороскоп

Любопитно

Вижте какво вещаят звездите за седмицата (19-25 септември) според хороскопа на АленаОвен
По-добре не си правете категорични изводи, основавайки се на случващото се в любовния живот или в отношенията си с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте на прага на голям финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил напразен. Бъдете по-пестеливи в очакванията си.

Телец
През идната седмица ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите овации и внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чара си и с външния си вид, други – с артистичните си наклонности, а трети – благодарение на способностите си в дадена област. Каквото и да е вашето тайно оръжие, не забравяйте, че това, което получавате от света, е отражение на онова, което вие излъчвате.

Близнаци
Много от вас ще усетят повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете към нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега не е удачно да поемате излишни рискове или да тръгвате в нова посока. През февруари условията ще бъдат по-благоприятни, така че имайте търпение.

Рак
Скоро ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от нещо – някакъв ангажимент или очакване, но това не бива да ви притеснява.

Лъв
За вашия знак седмицата може да се окаже изпълнена с повече предизвикателства. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, дори години, а сега просто ще видите реалните последствия и логичния ход на нещата.

Дева
Имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Периодът е чудесен да реализирате дълго кроени планове. Начертайте обаче приоритетите си и действайте последователно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот