Извънредно: Това са най-хубавите и най-лошите дни през 2021 година

Любопитно

2021 година ще бъде предизвикателна и динамична. Още от сега са ясни по-благоприятните и не чак толкова благоприятните дни през новата година.

Астролозите съветват да се запознаем с тези дни още сега, за да сме подготвени за всичко, което ще ни поднесат новите 365 дни.

01.01: Първият ден на 2021 г. ще бъде много благоприятен. Това е идеалният момент да намерите мотивация и да сбъднете мечтите си.

02.02: 2 февруари е денят, в който човек може да стане много успешен и то само за миг. Не става въпрос за финансов успех, а по-скоро за вътрешния ви свят и потенциал. Това е денят, в който можете да намерите самочувствие и щастие.


03.03: ден на голям късмет. Можете да стартирате нови проекти и бизнеси. Всички начинания ще имат положителен ефект върху настроението.

 2021 година ще бъде предизвикателна и динамична. Още от сега са ясни по-благоприятните и не чак толкова благоприятните дни през новата година.

Астролозите съветват да се запознаем с тези дни още сега, за да сме подготвени за всичко, което ще ни поднесат новите 365 дни.

04.04: 4 април е един от най-добрите дни за релакс. През 2021 г. той се пада в неделя, което е голямо предимство.

06.06: Първият благоприятен ден на лятото ще се проведе под егидата на Шестицата. Този номер ще ви помогне да преодолеете несгодите и да се отървете от притесненията.

07.07 : ден на голям късмет. На този ден е добре да планирате сватба или друго голямо събитие, да започнете нов бизнес, да се сдобиете със скъпи придобивки.

08.08 : 8 август ще бъде управляван от Осмицата - най-мощният финансов посредник сред числата. Това е идеалният ден за пазаруване и работа.

09.09 : 9 септември е денят на най-мощната творческа енергия. Големи успехи ще очакват тези, които знаят как да мислят нестандартно.

10.10.: На този ден трябва да обърнете повече внимание на семейството, общуването, търсенето на любов.

11.11: Това е изключително динамичен ден, в който хармонията е навсякъде, а съдбата е на ваша страна.

12.12: последната огледална дата. 12 декември е мощен и благоприятен ден, идеален за духовни практики .

20 март: пролетно равноденствие - денят на хармонията на доброто и злото, черно и бяло.  Експертите вярват, че в този положителен ден ще има много късмет за тези, които знаят как да правят компромиси.

21 юни: Лятното слънцестоене ще бъде ден на финансово благополучие. През 2021 г. този ден може да бъде повратна точка. Ако нещо отдавна не ви се получава, на този ден ще можете да разберете как да заобиколите препятствията по пътя си.

22 септември: Есенното равноденствие е много подобно на пролетното равноденствие по отношение на енергията. На този ден успехът ще последва онези хора, които не бързат да вземат решения.

21 декември: Зимното слънцестоене е най-краткият ден през 2021 година. Той трябва да бъде посветен на домакинските задължения и семейството. В този ден трябва да сте по-близо до тези, които са ви скъпи.

източник: www.edna.bg

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот