Майката на Банев: Николай е като Ботев - една немирна глава

v

Мария Банева, 77-годишната майка на Николай Банев, сравни сина си с Христо Ботев - "една немирна глава, много талантлив и умен мъж".


Аз съм литератор, завършила съм българска филология и добре, че в живота имам така, един по-идеален поглед на нещата, който ме спасява. И казвам, че той е като Ботев – една немирна глава! Такъв е. Но е много талантлив и умен мъж, заяви Мария Банева пред bTV.

Прокуратурата обвини майката на Николай Банев за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления, присвояване и пране на пари. Наложена й е мярка "парична гаранция" от 10 000 лева.

Това обвинение, като че ли е абсолютно формално, защото в живота си съм работила само в областта на културата. И никога не съм се занимавала с някакъв друг бизнес, твърди 77-годишната жена.

Той (Николай Банев - б.р.) много ме пази впрочем. Нашите отношения, както казвам, са много духовни, добави Мария Банева.

Аз отивам, живея в Хасково, отивам, помагам за децата, може да седнем, той да посвири на пианото, много интимно говорим, разказа тя.

Той (Николай Банев - б.р.) е от 89-та година на частното поле. Те го изгониха от ЦК на Комсомола, защото той не прекланя глава. Излезна и трябваше да се храни, дет се казва, заяви още Мария Банева.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот