Дневен хороскоп за понеделник: ще научите добри новини, свързани с пари, ще получите онова, което искате, особено ако в миналото сте били достатъчно търпеливи

v

Дневен хороскоп за понеделник - 15 април!

Овен
Днес мислете за по-практичните неща и уредете въпроси от битов и от финансов характер, които стоят на дневен ред – има шанс всичко да се случи лесно и без да полагате кой знае какви усилия. Ако искате да получите нещо от някого, пробвайте с добро – споровете и разправиите няма да ви донесат успех.

Телец
Днес ще имате успех в преговорите и в бизнесделата. Не отлагайте подписването на договор – точно сега има шанс всичко да протече по мед и масло. През днешния ден може да установите нови отношения, които да се окажат много трайни, или да укрепите стари контакти – и в личен, и в служебен план.

Близнаци
Днешният ден е чудесен за социалния ви живот – може да се запознаете с интересен човек или най-малкото да си прекарате чудесно в приятна компания. Ако имате конфликт или неуредени отношения с някого, сега е моментът да поставите проблема открито – има шанс да го разрешите или най-малкото ще ви стане ясно дали бихте могли да намерите общ език с въпросния човек.

Рак
Днес има шанс да се изявите в работата и, ако сте в добри отношения с колегите си, ще получите тяхната подкрепа. Ще постъпите добре, ако не се затваряте в черупката си, а се срещате с хора – може да научите нещо интересно или полезно.  

Лъв
През днешния ден може да свършите успешно задачи – и у дома, и в работата – за които преди не сте имали достатъчно време или сте ги отлагали, защото са прекалено скучни. Въведете ред във финансите си и в служебните си дела – ще останете доволни от резултата.

Дева
Днес едва ли ще срещнете някакви затруднения в работата – благодарение на способността ви да внасяте ред всичко ще тече нормално и ще берете плодовете на труда си. Не поемайте работата на колегите си, ако самите вие сте пренатоварени.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот