Дневен хороскоп за събота: Днес се отпуснете и оставете на заден план мислите за делнични въпроси

v

Дневен хороскоп за събота 20 април

Овен
Днес ще ви бъде трудно да търпите хора, които ви казват какво да правите или по някакъв начин ви ограничават. Ще отстоявате правото си да вършите това, което искате, но все пак внимавайте, защото има риск човекът до вас да приеме вашата свободолюбивост като нежелание да бъдете с него/нея или като проява на егоизъм.

Телец
Колкото и да се опитвате да гледате прагматично на нещата днес, вероятността да успеете е малка – ще ви обземе по-голямо безпокойство и нищо чудно да ви налегнат грижи. Имайте предвид обаче, че вероятно преувеличавате малко нещата. През днешния ден някои от вас може да изпитват по-голяма потребност да се усамотят.

Близнаци
Днес не вярвайте на всяка мисъл, която премине през ума ви – има голяма вероятност да се поддавате на необосновани безпокойства или разсъжденията ви да не са позитивни. Изчакайте тъмния период да отмине – след ден-два нагласата ви ще бъде друга.

Рак
Днес ще проявявате склонност да преценявате субективно случващото се – това може да ви попречи да взимате правилни решения. Ето защо е по-добре да оставите нещата такива каквито са и точно сега да не правите избор. Ще ви занимават въпроси, свързани с децата ви.

Лъв
Днес вероятно ще искате да прекарате повече време вкъщи, вместо да излизате и да се виждате с хора. Използвайте деня, за да се насладите на собствената си компания или да свършите някакви домашни задачи. Някои от вас може да попаднат в плен на желания, които трудно ще контролирате.

Дева
Днес много от вас ще бъдат на вълна учене на нещо ново. Дори да не ходите на училище или в университет, вероятно ще възприемате по-лесно нови идеи или ще се създаде възможност да правите неща, които досега не сте правили. Не се ограничавайте с това, което вече знаете – така пречите сами на себе си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот