Хороскопът за вторник - 23 април: трябва да се откажете от нещо, не съжалявайте

v

Дневният хороскоп за вторник - 23 април: трябва да се откажете от нещо, не съжалявайте

Овен
През днешния ден ще ви спори повече в сравнение с вчерашния – може да постигнете успех в ситуации, в които досега сте удряли на камък. Ще ви се отрази добре, ако прекарате деня в компания – може някой да ви вдъхнови или да ви заинтригува, а и лесно ще се превърнете в център на внимание.

Телец
Ако днес трябва да се откажете от нещо, не съжалявайте – най-вероятно съдбата ви е помогнала да се освободите от ненужното. Обърнете повече внимание на себе си и на собствените си чувства – ако имате потребност да се усамотите и да размишлявате, осигурете си нужното време и пространство.

Близнаци
Днес ще имате чудесна възможност да отстоявате позицията си пред някого, но следва да го направите по добронамерен начин – чрез диалог, а не в открита конфронтация. Вероятно другият човек гледа по напълно различен начин на ситуацията, така че се опитайте да го разберете.

Рак
Ако днес имате някакви затруднения, най-добре е да ги обсъдите с човек, който има отношение към ситуацията – точно сега може да стигнете до разбирателство. Някои от вас ще получат заслужена награда или възможност да се изявят.

Лъв
Днес не позволявайте на негативните мисли да ви влияят и да определят настроението ви. Дори нещо да не се случва както вие искате, не се ядосвайте – съдбата си знае работата. Забавленията и интересните преживявания може да ви избавят от грижите поне за малко, така че не прекалявайте с работата.

Дева
Днес не се натоварвайте с повече работа отколкото бихте могли да поемете, защото ще се изнервите и е възможно да си го изкарате на най-близките си хора. Не се колебайте да отказвате да се товарите допълнително с отговорности, ако вече поетите са прекалено много. Обърнете повече внимание на себе си и се запитайте от какво имате нужда.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот