Дневен хороскоп за събота: Ако днес в живота ви се появи човек от миналото или имате усещането, че за кой ли път сте изправени пред

v

Дневен хороскоп за събота - 27 април!

Овен
Каквото и да правите днес, не бързайте за никъде – само ще се пренапрегнете и няма да постигнете нищо. Денят не е подходящ за дейности, които изискват да влагате повече усилия, но пък е чудесен за срещи и развлечения. Може да се видите с приятели или да се поглезите както намерите за добре.

Телец
Днес много от вас ще имат желание да се поглезят по някакъв начин. Ако обаче държите на фигурата си, не прекалявайте с храната. Не правете скъпи покупки, особено ако сте водени от импулси – после ще съжалявате, защото ще разберете, че парите ще ви трябват за нещо по-важно.

Близнаци
Ако днес в живота ви се появи човек от миналото или имате усещането, че за кой ли път сте изправени пред едно и също предизвикателство, не се гневете на съдбата или на хората около вас – това вероятно е знак, че има нещо недогледано, недовършено или ненаучено, на което ще трябва да обърнете внимание.

Рак
Днес може да ви бъде трудно да обясните на друг човек как се чувствате, но по-добре би било да споделите, ако ви тежи. По-важно е да бъдете искрени отколкото да продължавате да се товарите, или още по-лошо – да наказвате околните с мълчанието си. И ако искреността ви причинява  дискомфорт, преодолейте това чувство и споделете какво изпитвате.

Лъв
Днес ще бъдете по-спокойни отколкото през предишните дни и ще общувате по-добре с близките си хора. Ако трябва да говорите за нещо с любимия човек, направете го в днешния ден – дадете ли му/й шанс да сподели какво мисли и чувства, има шанс да се разберете.

Дева
Днес не съжалявайте, ако плановете ви не се осъществяват. Всъщност, по-добре е изобщо да не си правите планове, защото са възможни интересни обрати и изненади. Ако сте на път, бъдете по-внимателни – колкото и добре да сте се подготвили, пак нещо може да се обърка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот