Седмичен хороскоп до 06.08: В живота ти стремително ще нахлуе красота и любов

Август

Хороскоп до 6 август:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сега за теб е важно да се чувстваш комфортно във всичко, всичко трябва да ти бъде "под ръка". Ако те устройва бъркотията на работното място, понеже само да протегнеш ръка и стигаш необходимите неща - не почиствай мястото си! С твоята втора половинка води преговори, разпределяй задълженията, тегли черта, която не трябва да се пресича. Поставяй граници! Бори се за това, което ти доставя комфорт.

Ако сте родени под знака на Овена, то през тази седмица ще се „пречистите“ от всичко ненужно: безнадеждни планове, лоши взаимоотношения и нереалистични очаквания. Ще имате достатъчно смелост за кардинални решения и действия.

Много от вас ще бъдат в очакване на документ или пратка. Други пък отсега ще мислят за коледни подаръци, за да избегнат закъснения и обикаляне по магазините в последния момент.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания, независимо дали са близки, или далечни.

Много житейски събития през тази седмица ще променят виждането ви за света, за хората около вас, както и за бъдещето ви.

В началото на седмицата не се страхувате от нищо. Понеделник и вторник са дните, в които ще рискувате, ще се потапяте в нови начинания и нищо от това няма да ви притесни ни най-малко. Готови сте да посрещнете всякакви предизвикателства.

От сряда до петък ще имате множество ангажименти, но ще се наложи и да се заемете с някои лични такива. Имате много за обсъждане.

Уикендът обещава да бъде динамичен, а ако имате късмет – и много романтичен!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Спокойна и премерена седмица, благоприятна за разрешаване на проблеми в личния живот. По това време в теб се активира чувствената страна и започваш да разбираш другите хора по-добре. В същото време може да разбереш по-добре и самия себе си, да се потопиш в корените на своите чувства и проблеми, да намериш отговорите на своите въпроси. Благодарение на самоанализа (в началото на седмица е полезно да направиш малка пауза в отношенията), може да вземеш по-добри решения, които в последствие да подобрят живота ти. В края на седмицата взаимоотношенията с другите ще протичат по-гладко.

За представителките на зодия Телец седмицата ще изисква да наблюдават внимателно всичко около тях. Информацията, новините, предложенията – във всяко от тези неща може да се крие невероятна възможност за вас. Просто трябва да мислите малко по-глобално и да видите какви ползи можете да извлечете.

Периодът няма да бъде сив и безличен, дори напротив. Много важни събития, срещи и разговори ще ви дадат надежда, а може би и отговор на въпрос, който е изключително важен за вас.

Възможно е да възникнат конфликти между вас и една определена жена, която играе важна роля в живота ви. Трябва да й дадете да разбере, че вие взимате собствените си решения.

В началото на седмицата ще направите инвестиция. Това ще ви накара да се чудите дали сте на верния път, или е трябвало да потърсите за нещо по-добро. Доверете се на интуицията си. Вие не сте хора, които се хвърлят на първото случайно нещо в магазина.

От сряда до петък ще се чувствате невероятно. Ще се срещнете със скъпи за вас хора, а освен това ще ви остане и време да се занимавате с любимите си дейности.

През уикенда ще бъдете по-импулсивни. Не спирайте тази своя ирационална страст. Здравословно е понякога да й се отдавате…

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В живота ти стремително ще нахлуе нещо ново. Това може да бъде ново усещане, нова дейност... Няма значение как външно ще бъде оформено това нововъведение, то ще доведе до стабилизиране и подобряване на атмосферата около теб. Тази седмица ще ти донесе мир и хармония, ще можеш да наредиш отношенията си с фамилията и също да подобриш финансовото си състояние. Рационалното използване на силите, появили се в теб в началото на периода ще ти позволи да постигнеш необходимото.

През този период Близнаците ще имат интересен опит, свързан с пари и финансови документи. Вие работите усилено, „жонглирате“ с времето си и вършите хиляди неща. Това ви кара да развивате много умения и да сте наясно с правата си. Сега е възможно да се наложи да ги упражните, за да получите заслуженото си навреме.

Много от вас ще имат възможност за по-добра работа, стартиране на сериозен проект или предложение за по-високо заплащане. Най-важното е да съчетавате полезното с приятното. Не се захващайте с нищо, което не ви е интересно и не ви дава възможност да използвате интелекта си. Всяко събитие през тази седмица ще бъде предвестник за нещо ново в живота ви.

В понеделник и вторник обграждате себе си от изключително талантливи хора. Имате страхотни приятели и заслугата е изцяло ваша. Не обичате да губите времето си с хора, с които няма какво да си кажете. Каквото и да ви тревожи, можете да поискате съвет именно от вашите приятели. Те ще ви насочат в правилната посока.

От сряда до петък имате много работа за вършене. Пред вас стоят много предизвикателства, но това ви мотивира двойно повече. Искате да подобрите собствените си постижения.
През уикенда ще ви се случат много неща, но най-приятните мигове ще бъдат свързани с любовта.

РАК 22.06 – 23.07

Странно е да се каже, но колкото повече мързелуваш, толкова по-уморен се чувстваш, а колкото по-активно градиш своя ден, толкова повече сили се появяват в теб. Може би вече си забелязал тази закономерност - това се случва сега. Продължавай заниманията със спорт, води активен начин на живот! Всичко това оказва значително влияние върху начина, по който изглеждаш. Отпуснеш ли се, ще загубиш доста, а отново трудно ще постигнеш сегашната си форма. Обърни внимание на почистващите маски за лице. Задължително ги използвай един или два пъти в седмицата. Опитай и с компреси за кожата около очите.

Представителките на зодия Рак ще имат възможност да постигнат напредък и успех по важни професионални въпроси. Пред вас може да се изправи предложение, може да получите похвала или признание, което очаквате отдавна.

През периода ще получите доходи от усиления труд, който полагате през последния месец. Тези от вас, които имат бизнес, със сигурност вече ще се радват на търсени резултати.

Ще трябва да оставите в миналото си някои събития. Макар и досега да не сте успели да спрете да мислите за тях. Това ви пречи да продължите напред и да се фокусирате върху важното.

В началото на седмицата сте много емоционални и чувствителни. Малките неща стигат до вас. Това е хубаво, тъй като сега ще прозрете „дребните“ радости в живота, които обикновено не забелязвате.

От сряда до петък сте в непрестанно движение, но за някои неща наистина трябва да се бърза. Вие нямате проблем с това. Просто продължавайте да следвате приоритетите си.
През уикенда ще се отдадете на забавления, страсти и щури преживявания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В живота ти постепенно навлизат промени. На първо място те касаят вътрешния ти свят, възприемането на случващото се наоколо, а след това ще започнат да се проектират в конкретни събития. На този етап, ситуацията изглежда малко негативно за теб, особено в отношенията с другите хора. Тук са възможни конфликти, разногласия и различни противопоставяния. Ето защо, на този етап, ще бъде най-добре ако сведеш до минимум външните контакти и отделиш повече време за себе си.

Представителките на зодия Лъв трябва да обърнат специално внимание на контактите, с които разполагат. През тази седмица вероятно ще имате възможността да ги използвате във ваша полза. Ако досега те не са имали особен смисъл, то през тази седмица ще видите, че дори и най-незначителните неща в живота ви понякога се оказват ключови.

Трябва да преодолеете вътрешните си тревоги и страх от неуспех. В крайна сметка, каквото и да се случи, важното е да знаете, че сте дали всичко от себе си. Няма нищо непоправимо. Раздайте се на сто процента.

Седмицата ще бъде благоприятна за реализацията на различни семейни планове.

В началото на седмицата се чувствате така, сякаш няма и минута, в която да не научавате нещо ново. Хората около вас, събитията, с които се сблъсквате, малките неща, които забелязвате – всичко се вписва във вашия свят.

От сряда до петък ще се изненадате от това колко много възможности стоят пред вас. Задайте си въпроса какво наистина искате и кое е най-важно за вас в момента.

През уикенда сте заобиколени от приятелите си. Какво по-хубаво от това?

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица, настроението ти ще се променя постоянно. Собствената ти външност ще предизвиква в теб ту бурен възторг, ту пълно отвращение. Единственото, което може да направиш в тази ситуация е да „плюеш” на опитите обективно да се оценяваш. Опитай се да си повтаряш като мантра нещо от рода на "Аз съм най-добрият" и се постарай да се отнасяш колкото е възможно по-невъзмутимо към околната действителност, както и към собственото си отражение в огледалото. Вероятността да успееш е много голяма.

Ако сте родени под знака на Девата, то през тази седмица ще внесете много промени в живота си, предимно във вашия дом. Ще се отървете от безполезни предмети, дрехи и вече непотребни уреди. Това ще ви създаде усещане за ново начало и свежест в ежедневието ви. Вие сте хора, които ценят времето си изключително много. Не искате да го губите с четене на безинтересни книги или пък в подреждането и чистенето на неща, от които нямате нужда.

През този период ще имате високи очаквания за вашето професионално развитие. Уверете се обаче, че имате и резервен план. Така ще бъдете много по-спокойни. Девите обичат да се застраховат за всяка една ситуация. Няма нужда да се възпирате от това.

В началото на седмицата се чувствате изтощени и отпаднали. Това се дължи на факта, че сте навлезли в сива рутина, която се повтаря ден след ден. Вие сте романтични, творчески натури, които имат нужда от разнообразие и вълнения. Опитайте се да промените ежедневието си, започвайки от дома си.

От сряда до петък някои от очакванията ви няма да бъдат реализирани. Но това е съвсем в реда на нещата – за някои успехи трябва да се изчака малко повече.

През уикенда ще проведете дълбоки и смислени разговори. Имате нужда от това.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот