Лунен хороскоп

Лунен хороскоп
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (5 Votes)

лунен хороскоп
    Луната... Загадъчна и тайнствена, първична и изменчива. Тя обърква нашия ум, притъпява погледа ни, влияе на съдбата.

    Лунната астрология и в частност Лунният хороскоп е важен раздел в Астрологията, посветен на подробен и задълбочен анализ на факторите свързани с Луната – изучаване значението на положението й в знаците на зодиака, интерпретация на Лунните дни и Лунните възли.
    Луната е символ на душата,  връзката ни със звездите. Душата чувства и помни, реагира на впечатления, съхранява жизнения опит, мъдростта,   В нея са скрити тайните на живота и смъртта, началото на човешката история. Луната управлява съня и промените в живота, приливите и отливите, плодородието, зачатието и бременността.
    В хороскопът, Луната отразява душевните качества на личността, чувството на любов у мъжа – заедно с Венера, инстинктите – заедно със Сатурн, страстта – заедно със Марс, желанията, физическото здраве и жизнената сила у жената.
    Луната управлява масите и тълпите, хората с изменчив живот: моряци и пътешественици.
    Присъствието на Луната особено ярко се проявява в личните, интимни контакти с околните, а също и в ситуациите, в които не логическата мисъл,  чувствата и инстинктите влияят на нашето поведение. Подсказва къде се намират силните емоционални зависимости. При мъжете Луна и Венера определят харесвания тип жени, а в хороскопа на жените Луна и Марс са определящи кои мъже харесват.
    Положителното влияние на Луната се олицетворява в способността към съчувствие и съпреживяване, добрата памет.
    Луната най-силно се проявява в Рак, Телец и Риби, по-слабо в Козирог, Скорпион и Дева. В останалите шест знака- Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей е в златната среда между силните и слаби позиции.
    Да разберете, къде се е намирала Луната в момента на вашето раждане не е никак лесно. Настоящият хороскоп ще ви помогне за това, стига да  знаете достатъчно точно часът на вашето раждане. 

    Изчислете напълно безплатно в кой зодиакален знак се намира вашата луна и прочетете какво означава това.

Лунен хороскоп

Въведете необходимите данни
Дата на раждане       
Час на раждане     
Рожденно място
 
ако липсва вашето населено място, изберете най-близкото
ако не знаете часът си на раждане, въведете 11,59

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg