Месечният хороскоп за септември за зодия Водолей

Месечен хороскоп

През месеца ви очакват големи натоварвания. Трябва да се справите, повечето от вас не се предават пред трудностите, но сега няма да ви е толкова лесно.


Може да се наложи да проявите много повече внимание и умение да заобикаляте подводните камъни, особено в деловата ви дейност. Нещата ви вече са по-стабилни и това ви улеснява.

Трябва да задържите територията, която сте завладели. Налага се да бъдете предпазливи и по отношение на една жена, която може да се помъчи да влезе под кожата ви, защото си е обещала да провали част от целите ви. Тя и нейното обкръжение умират от завист. Няма да стане.

Около вас има човек, който създава хаос, не му се поддавайте. Сложете ред. Не се правете, че не го забелязвате, това е голяма грешка.

Около вас се въртят хора, които мислят само за пари и в алчността си могат да провалят замислите ви. Пазете се от въздушните кули, които понякога градите около себе си.

Покровителстват ви големи личности. Те са на високо професионално равнище и оценяват възможностите ви. Помага ви земен знак и при това много. Щедра ръка ви подава Овен.

Радвате се на уважението на децата. Много от нещата, които сте започнали, са изпипани добре. Може да се наложи повечето от вас да са бдителни в личния си живот – не се впускайте в авантюри. Имате много приятни срещи. На празници се виждате с приятели и пак там подновявате стари връзки.

Можете да се надявате на добри финансови постъпления. Бъдете по-внимателни със здравето си. Трябва да изграждате много по-последователно всичко, свързано с деловата ви дейност.

Всяко претоварване ви се отразява зле, чувствате се преуморени, потиснати. Затова редувайте работа с почивка и си осигурете спокоен нощен сън. Това е месец, през който можете да правите планове за бъдещето, да постигнете много от целите си, да станете по-уверени в себе си и с много по-добро самочувствие.

Една среща може да стане причина да помислите по различен начин и много по-сериозно за възможността да започнете нова или допълнителна дейност.

Трудно може да се окажете без компания, ако самите вие не поискате да сте сами. Не харчете безразборно. Може да имате много приятно преживяване около дете.

Радвате се на успехите му, добре е, ако го насърчавате повече. Бъдете внимателни с една голяма покупка, която правите. Ако имате желание да пътувате в чужбина, направете го при първа възможност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот