Месечният хороскоп за септември на топ астроложката Тамара Глоба-много нови успехи, мигове на щастие в любовта, изненадващи финансови допълнения

Месечен хороскоп

 Септември ще донесе много позитивни промени в работата, повишени доходи, енергично овладяване на нови технологии и дейности. Това ще бъде месец на рядко срещана хармония между физическите усилия и техниката, интелекта. Затова и резултатите вероятно ще надминат очакванията.

Овен
Месецът започва изключително успешно за представителите на знака Овен. Още в началото на периода ви очакват изненадващи финансови допълнения. Те може да бъдат свързани с ваша недвижима собственост. В личен план нещата също ще се развиват във ваша полза, дори в първия момент да ви се струва  че не е така. През целия период поддържайте единна линия на поведение, за да запазите позитивите и тяхното по-дълго действие. Докато в началото на месеца ще правите повече неща за другите, то в последните дни на септември е добре да обърнете повече внимание на себе си. Може да се наложи да преминете на специален хранителен режим, за да се почувствате по-добре в кожата си.


Телец
Ако сте тъжни, че лятото си е отишло, то няма за какво да съжалявате, тъй като септември ви е подготвил редица изненади. Още в първите дни на периода ви очакват мигове на щастие свързани с партньора ви.  Ако сте решили да предприемете пътешествие, бъдете внимателни и не рискувайте прекалено, тъй като в този период има повишен риск от травми. Средата на месеца не е подходящо време за смяна на работата или рисковани финансови операции. Краят на месеца ще е успешен за творческите представители на знака. Няма да може да се оплачете от липса на вдъхновение. Това, от което трябва да се пазите е проява на агресия.


Близнаци
Началото на месеца може да ви донесе някои разочарования. Важното е да не настоявате прекалено, защото точно от този вид поведение може да дойдат някои неприятности. Сега е добре да сте по-отстъпчиви, но и искрени в общуването. Не забравяйте, че няма идеални хора. В средата на месеца заложете на приятелството в отношенията. Романтиката, понякога макар и красива, е доста подвеждаща. В служебно отношение няма да имате никакви проблеми, дори е възможен пробив в професионалното ви развитие. Краят на септември е време, в което да поработите върху себе си. Не търсете виновни за вашите лични разочарования.


Рак
Септември няма да ви предложи лесен начин и прав път за постигане на целите. Месецът е подходящ за това да искате нещо повече в работата. Ако се усъмните в качествата си рискувате да изпаднете в дълбока меланхолия, от която ще ви е трудно да се измъкнете. Затова най-важната ви задача ще бъде да поддържате духа си бодър. В здравословно отношение е крайно време да се погрижите за общото си физическо състояние. Възобновете разходките и започнете леки тренировки. Средата на месеца може да ви бъде предложено да се включите в интересен проект. Ако изпитвате сериозни съмнения не се колебайте да откажете. В края на месеца може да проявите повече смелост в личните отношения.


Лъв
Задачата ви през този месец е да промените коренно себе си и най-вече начина, по който гледате на света. Не идеализирайте човека до себе си, а го приемете такъв какъвто е - с неговите достойнства и недостатъци. Понякога в слабите ни страни има много повече чар, отколкото предполагат. Въздържайте се от спорове и конфликти, особено с хора които са по-възрастни от вас. Средата на месеца може да ви предложи допълнителни задължения, но не се отказвайте от тях. Командировка в края на септември ви обещава запомнящи се преживявания и бързо развитие на служебните ви дела.


Дева
Септември ще ви предложи изключителни идеи и варианти за действие. Те ще бъдат толкова много, че съществува риск да се откажете да действате. Точно това ще бъде най-голямата ви грешка топик трудно ще е да степенувате важността на нещата, така че просто се заловете за първото което ви хрумне. Каквото и да направите, то ще има успех. В личен план не предявявайте много претенции към партньора си. Замислете се на колко от качествата, които искате да притежава той или тя - имате и вие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот