Седмичен хороскоп за зодия Овен

Седмичен хороскоп

 Не сте ли срещали изключително дружелюбен човек с решителни движения, силно ръкостискане, лъчезарна усмивка и винаги в готовност да защитава справедливостта. Ако отговорът е да, то тогава вие сте срещнали представител на зодия Овен. 

     

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
22.4.2024 - 28.4.2024
 
    Ще го познаете по вроденият му егоцентризъм. Дори и през нощта му хрумне нещо интересно няма да се поколебае да ви събуди. Овен привежда целият свят през своя мироглед.
      
    Неговата воля и безстрашие се обясняват с неговата наивност, никой не го е страх от огъня докато не се опари. При него липсва хитрост и лукавост, изключително е доверчив и такъв са остава завинаги. Съвсем не може да лъже, но всичко това го прави раним и беззащитен. Ако някой по-силен го обиди, Овен би отстъпил мълчаливо.
    Това са хора със силно очертание на лицето, косата мека и бухнала, със сключени вежди. Обикновени широки рамене с леко приведена походка напред.  Косата има червеникав оттенък.
     Въпреки своята агресия, Овен чувстват околните, като свои приятели. Ако го видите да плаче, значи е ранен в сърцето. Не очаквайте от него такт, разбиране и търпение.
    Представителите на зодия Овен са праволинейни – лъжите и извъртливостта са им непознати. Чувството им на отговорност или по-точно на безотговорност често ги довежда до неприятни последствия.  
     Въпреки, че са отчайващо смели и вървят в своя живот непоколебимо напред, не понасят физическа болка. Затова няма да ги срещнете при зъболекарят. Податливи са на жестоки мигрени, но по принцип се радват на крепко здраве, а да споменем ли за онова предразположение към алкохола?  Биха посетили лекар само при много сериозен случай. Рядко страда от продължителни хронически заболявания, но бързо го сваля настинката с температура, острите настинки и високото кръвно налягане.
        
      Овен разбира се смята, че той би свършил най-добре всяка работа, винаги се опитва да работи сам, довеждайки се до само изтощение и нервен срив. Думата мързел в работата му е непозната.
        Говорейки за Овен, че е егоистичен, себичен и саможивец, това не означава,  че е жесток. Въпреки внезапните му изблици на гняв, той не е злопаметен и винаги е готов да се извини.
         Олицетворение на галантността, не обича да губи време в празни приказки, интересува го настоящето. Оставяйки настрана целенасоченото прагматично поведени, в дълбочината на своята душа, Овен е идеалист, склонен към сантименталност и вяра в чудесата.
  Овен рядко преуспява в политиката – това не е за него, той е себе си в бизнеса и в творчеството. А понеже е уравновесен, се проявява и като добър организатор.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот