Седмичен хороскоп за зодия Телец

Седмичен хороскоп

    Характерната черта на типичният представител на зодия Телец е неговата не многословност.  Също така е известен със търпението и бавната си крачка, може да крещите пред него до несвяст, а той едва ли би помръднал и с вежда.

  

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
24.6.2024 - 30.6.2024
  
    Телец би предпочел да бъде оставен на спокойствие.  Ако го притискате ще прояви упорство, а ако го раздразните – гняв.  Владее се е отлично, не обръща внимание на ритниците, но в един прекрасен ден чашата на търпението му прелива и е достатъчно и съвсем мъничко за да се втурне напред.  Тогава спасението му е да не сте пред неговият поглед, защото не само би ви стъпкал, а направо заличил. Но както казахме Телец са изключително спокойни и такива бурни прояви са възможни веднъж или дваж в живота им.
   
    На външен вид е добре сложен, макар и не рядко леко закръглен. Срещат се и стройни и сухи индивиди напомнящи на Риби или Близнаци. Къдрави коси и малки уши, здрава шия, широки плещи.
    Поведението на Телец в основата си е пасивно. Не ламтят за популярност, а спокойно дочакват признанието. Рядко нервничат и трудно биха нарушили житейските си принципи.
    Хората родени под знака на Телец, обичат тишината и покоя на собственият си дом. А ако поради някой обстоятелства дома не предразполага към този уют, те ще намерят своето душевно спокойствие сред природата.
  Типичният представител на зодия Телец притежава отлично здраве. Но ако се случи да се разболее, възстановяването му е изключително бавно, главно заради това, че не ще изпълнява указанията на лекарите. Характерни са простудните болести, сърдечните заболявания, разширени вени, бъбреци и подагра, свързани в по-голямата си час с невъздържанието в храненето и пиенето и нежеланието за повече движение. Движението и свежият въздух са жизнено-важни за Телец, но упоритият му характер не проумява това. Не се оплакват от липса на апетит.
    Предпочитат небесно-синият и розовия цвят, както зеления и кафявият, напомнящи им за природата. Но в никакъв случай червеният, бикът си остава бик.
     
  Телец се управлява от Венера – мирна и любвеобилна планета.  Дълго би обмислял коя е подходящата жена за него, но когато реши, всеки ден ще я обсипва с цветя, докато тя се съгласи да бъде с него. Не е мечтател като Водолей и не строи въздушни замъци като Лъв, но създава чувство на сигурност, което запленява.
    Телец добросъвестно изпълнява професионалните си задължения, затова го оставете на мира по време на почивката му.
   Телец са чудесни родители, търпеливи към децата, но когато е необходимо прилагат твърди дисциплиниращи мерки.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот