Седмичен хороскоп за зодия Рак

Седмичен хороскоп

  Най-лесно е да откриете зодия Рак, когато е в добро настроение – той ще бъде в центъра на компанията и ще разказва вицове. Слушателите ще бъдат респектирани, а Рак не пропуска успеха.

      

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
24.6.2024 - 30.6.2024
  
    Вече е друг въпрос, ако го срещнете в мрачно настроение – ако не си носите връхна дреха ще бъдете залети от мократа му   меланхолия, съпровождана от реки от сълзи. А също така ще ви зарази със своята депресия. Сълзите са истински и могат да бликнат от груба дума или лош поглед. Тогава Рак се скрива в своята броня и никой не може да го изкара от там – няма да си вдига телефона, нито ще си чете писмата. Но със следващото изменение на фазата на Луната, това ужасно настроение изчезва.
     
    На външен вид изглеждат  различно. Някой притежават нежна кожа и кръгло приятно лице, широка усмивка и с детско-големи очи. Други са с високо чело със сключени вежди, малки очи и квадратни челюсти.  Често несъразмерната дължина на краката води до интересна клатеща се походка.
    Като хора управлявани от Луната притежават изключително богато въображение и изразително лице.
    Никога не забравят урокът даден им от живота, учат се от грешките си. Запленени са от историята, от миналите герои, старите книги и антикварните вещи.
   По правило са потайни, не споделят своите мисли, нямат навика да споделят своя живот с околните.
    И мъжете и жените управлявани от зодия Рак обожават своя дом. Не са истински щастливи, ако нямат място, което да нарекат свой дом, където да се чувстват в безопасност. Обикновено хладилниците и килерите им са винаги заредени, за да  бъдат застраховани за някоя евентуална криза.
    Рак обича водата – плуване, сърф и какво ли не. Мечтаят си за малка яхта или поне лодка. Повечето прекарват почивките край море, възможно е да има оказва Луната с нейните приливи и отливи.
    Проблемни места са гърдите, стомаха, коленете и кожата. Често боледуват от язва. Но благодарение на своя оптимизъм и добро настроение оздравяването е бързо.
     
    Както стана въпрос, Рак не желаят да споделят с околните своя личен живот, но това не трябва да притеснява партньора до тях, а да се опитат да вникнат в неговата душа, влияеща се от лунните настроения. Мъжкият представител на този знак никога не ще се умори да превъзнася майка си, която ще бъде и вашата най-голяма конкуренция.
     В професионален план се вписва еднакво добре като ръководител и като работник.   
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот